Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hatalmasat hibáztam? ( (Kérdés...

Hatalmasat hibáztam? ( (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Úristen, msot tele vagyok deggel, légyszi ne essetek nekem, elfelejtettem az OH-nak küldött leveleimbe beleírni a felvételi azonosító számomat. :'( Midnent csatoltam elküdltem már egy hete, de msot szóltak,hogy én odaírtam-e

SZERINTETEK? Mit tegyek? Valaki járt még így??

2010. júl. 9. 19:21
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Írtam a másolatok mellé egy külön összefoglalót,mit küldök, kivagyok, anyám neve, hol lakok,mikor születtem minden.. Ekkora balfék nemlehetek?!:'(
2010. júl. 9. 19:24
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem tom,h mi lesz...de most látom(hallom9 először én is...Szal én beletettem egy borítékba a fénymásolatokat...és kb ennyi.Se összefoglaló se anyámkínja... majd lesz vhogy!
2010. júl. 9. 19:35
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Én se írtam oda tavaly, de küldtem egy e-mailt nekik, amiben közölték, hogy nem baj, mert a nevem, iskola OH azonosítója és a születési dátumon azonosít.
2010. júl. 9. 19:37
 4/24 anonim ***** válasza:
55%
Miért nem lehet használni azt a nyomorult keresőt? Miért nem vagy képes belépni e-felvibe, hogy megnézd, hogy mi a helyzet a doksikkal? Nem hiszem már el, hogy a felvételizők ekkora része teljesen életképtelen, ha anyuci nem fogja a kezét. Szerinted, ha beleírtad minden személyes adatod miért ne tudnának azonosítani? Az idegeimre mentek komolyan. Én is idén felvételizek, és képes voltam utánanézni mindennek, és valahogy zökkenőmentesen ment minden. Egy kis önállóság, könyörgöm!
2010. júl. 9. 19:37
 5/24 A kérdező kommentje:

utolsó, elolvastam és FIGYELEM! Kizárólag az Ön felvételi azonosító számát,személyes adatait és aláírását is tartalmazó levelet tudunk elfogadni!"

Na ez mia p*cs?:D Amúgy én ezt a felvi.hu-t megse néztem..csak a lvelet olvastam el

2010. júl. 9. 19:42
 6/24 A kérdező kommentje:

Második.

És akkor nem is kellett pótolnod?Elég volt,hogy a személyes adataid rajta voltak?

2010. júl. 9. 19:45
 7/24 anonim ***** válasza:
54%

"Amúgy én ezt a felvi.hu-t megse néztem..csak a lvelet olvastam el"

Büszke lehetsz a tájékozottságodra barátom!Ezzel a hozzáállással az első határidőt bukni fogod szeptemberben, aztán jön a többi.

2010. júl. 9. 19:56
 8/24 A kérdező kommentje:

Fölöslegesnek tartottam a regelést,gondoltam a fontos infóka levelekből si kiderülnek.

Neked nem vagyok a barátod:) Sőt szerintem neked olyan NINCS. Egy érzéketlen b*nkó vagy.. Valaki segítséget kér, minden bajavan, beismeri hogy hibázott, te még a földön fekvőbe is rúgsz egyet.

Hiába mondom hogy ezerszer átnéztem..tessék.Bárkivel megeshet..

De azt is garantálom,te fogsz a legnagyobbat szo*ni, nem biztos hogy a drága egyetemeden, de az életben, ehhez jo egészséget kívánok, BARÁTOM ;)

2010. júl. 9. 20:00
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Második vagyok. Nem kellett pótolni semmit. A felvi úgysem Tőled szedi az eredményeidet, hanem a középiskoládtól.
2010. júl. 9. 20:08
 10/24 anonim ***** válasza:
53%
Semmit nem tudsz rólam, de érdekesek a feltételezéseid. És tudod, ha ez lenne az első ilyen kérdés, talán még normálisan válaszoltam volna.
2010. júl. 9. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!