Hatalmasat hibáztam? ( (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Úristen, msot tele vagyok deggel, légyszi ne essetek nekem, elfelejtettem az OH-nak küldött leveleimbe beleírni a felvételi azonosító számomat. :'( Midnent csatoltam elküdltem már egy hete, de msot szóltak,hogy én odaírtam-e
SZERINTETEK? Mit tegyek? Valaki járt még így??
utolsó, elolvastam és FIGYELEM! Kizárólag az Ön felvételi azonosító számát,személyes adatait és aláírását is tartalmazó levelet tudunk elfogadni!"
Na ez mia p*cs?:D Amúgy én ezt a felvi.hu-t megse néztem..csak a lvelet olvastam el
Második.
És akkor nem is kellett pótolnod?Elég volt,hogy a személyes adataid rajta voltak?
"Amúgy én ezt a felvi.hu-t megse néztem..csak a lvelet olvastam el"
Büszke lehetsz a tájékozottságodra barátom!Ezzel a hozzáállással az első határidőt bukni fogod szeptemberben, aztán jön a többi.
Fölöslegesnek tartottam a regelést,gondoltam a fontos infóka levelekből si kiderülnek.
Neked nem vagyok a barátod:) Sőt szerintem neked olyan NINCS. Egy érzéketlen b*nkó vagy.. Valaki segítséget kér, minden bajavan, beismeri hogy hibázott, te még a földön fekvőbe is rúgsz egyet.
Hiába mondom hogy ezerszer átnéztem..tessék.Bárkivel megeshet..
De azt is garantálom,te fogsz a legnagyobbat szo*ni, nem biztos hogy a drága egyetemeden, de az életben, ehhez jo egészséget kívánok, BARÁTOM ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!