Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hatalmasat hibáztam? ( (Kérdés...

Hatalmasat hibáztam? ( (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Úristen, msot tele vagyok deggel, légyszi ne essetek nekem, elfelejtettem az OH-nak küldött leveleimbe beleírni a felvételi azonosító számomat. :'( Midnent csatoltam elküdltem már egy hete, de msot szóltak,hogy én odaírtam-e

SZERINTETEK? Mit tegyek? Valaki járt még így??

2010. júl. 9. 19:21
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
54%
Ha ebben örömed leled, egész nyugodtan. Mindig szívesen segítek másoknak.
2010. júl. 9. 21:50
 22/24 A kérdező kommentje:

Úristen.. mennyél mrá innen ember, te verted itt a nyálad, nehogymár most beállítsd maghad szegény szerencsétlen félnek. Inkább bújj a sarokba és gondolkozz el.

tanulj meg válaszolni rendensen,nem egyből m sá torkának ugrani,hogy vétett egy hibát. Mert te annyira tökéletes vagy. Szánalom. Na tarkarongy.

2010. júl. 9. 21:52
 23/24 anonim ***** válasza:
54%
:) Neked tényleg komoly szövegértelmezési problémáid vannak. Nem látom a mondatot, ahol ilyesminek állítottam volna be magam. De mindegy, nem pazarlok rád több időt, sok sikert a felvételihez!
2010. júl. 9. 22:14
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom fejezzétek már beeeee!!!!!!

Kérdező: semmi bajod nem lesz belőle, tavaly pár volt osztálytársam is elfelejtette odaírni a hátuljára csak a fénymásolatot küldtél el most mégis egyetemistáknak mondhatják magukat, én is csak az azonosítót írtam oda és nekem sem lett belőle gondom.

Viszont ajánlom a felvi.hu-n tényleg regisztrálj mert ott látod ha valamelyik adatod elszúrták (egyik ismerősömnek a neve elé tettek egy dr. címet úgyhogy szólnia kellett, mert ha így maradt volna semmis lett volna a felvételije (és nem az ő hibájából..) illetve látod, hogy feltöltötték e már a dokumentumaidat. És legközelebb jobban figyelj ilyenekre, mert az egyetemen mindenért te fogsz futkosni nem szólnak semmiért külön és ott ez tényleg fontos....

2010. júl. 10. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!