Hatalmasat hibáztam? ( (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Úristen, msot tele vagyok deggel, légyszi ne essetek nekem, elfelejtettem az OH-nak küldött leveleimbe beleírni a felvételi azonosító számomat. :'( Midnent csatoltam elküdltem már egy hete, de msot szóltak,hogy én odaírtam-e
SZERINTETEK? Mit tegyek? Valaki járt még így??
Bocs én nem találtma más ilyen kérdést, de az is biztos hogy annyira tzetesen nem is néztem meg őket mert épp elájulni készültem :D
Nem tudom neked milyen lenne, ha te is mindent leellenőriztél volna kétszer, elolvasták volna mások is.. Tényleg lelkiismeretesen elrendezted a dolgokat, feladtad egy héttel korábban, hogy még az se legyen hogy lekéstem, nem ér oda..vagy épp forgószélkap fel és még esetleg ráér egy nappal később is feladni..
Nem neked baromi jo kedved lenne, és csak annak örülnél hgoy itt ezen a noname oldalon mindenki benned törli a lábát. Hát képzeld én is vagyok annyira jofej vicces,intelligens meg korrekt mint te,attól még hogy msot a kérdésben nem ez villant meg. Csak talán még emberibb.
20:08as
Köszönöm szépen :) Válaszodért (Y)jár
csúfos vagy. Nekem is annyi. És? Mostmár okos vagyok?
inkább arra kéne verned a melled amit erkölcsileg elértél..Nem iylen baormi könnyű magyarérettségire:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!