Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 éve vagyunk együtt a párommal. Hibáztam. (? )
2 évvel ezelőtt megcsaltam. A másik fél az exbarátom volt, akivel már rég nem tartom a kapcsolatot, nem jelent semmit nekem. Akkoriban nem voltunk jóban a párommal, nem éreztem, hogy értékelne és egy buli alkalmával az exem közeledett, nekem pedig jólesett a figyelem, ezért engedtem(sokat is ittunk és csak csók volt). Máshoz hozzá se tudnék érni, csak a páromhoz, de akkor még éreztem valamit az exem iránt. Most már rá se tudnék nézni.
Ennek már 2 éve, azóta egyszer szakítottunk a párommal a sok veszekedés miatt, majd megbeszéltük és azóta minden tökéletes és harmonikus a kapcsolatunkban. Nem tudnék elképzelni más férfit magam mellé, de sokszor eszembe jut, hogy ha egyszer eljegyzésre kerülne a sor, akkor egy titokkal mennék bele az egészbe.
Nem vagyok olyan típusú lány, soha senkire nem tudnék ránézni "úgy" és pont ezért zavar az elkövetett hibám. Nem szeretném elmondani neki, csak ha nagyon muszáj. Van valaki, aki hasonlót tett és senkinek nem szólt róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!