Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Aki egy kapcsolatban 1 éven...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki egy kapcsolatban 1 éven keresztül tud hazudni a másiknak szemrebbenés nélkül, meg tud változni valaha? Nem kis dolgokban;nő ügyek, fű.

Figyelt kérdés
2012. jan. 5. 15:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A tesojaval Cirmike? Azta, de ket szar alak vagytok... Pfff...
2013. nov. 13. 22:45
 12/12 anonim ***** válasza:

Őszintén? Nem hiszem. :(

És lehet itt jönni ilyen idealista szövegekkel, hogy bárki meg tud változni, de gondolj bele, nem kényszerből hazudik, csak pusztán így kényelmesebb neki.

És ha valaki ok nélkül képes így hazudozni, akkor az jellembeli kérdés, és nem fog változni.

Hiába ígérgeti az ember, amint elmúlik részedről a megbocsájtás utáni türelmi időszak, már kezdődik is előlről az egész.

Ezért mondják azt, hogy olyan emberrel kell együtt lenni, akit úgy szeretsz, amilyen, nem pedig olyannak szereted, amilyennek szeretnéd, hogy legyen.

Mert nem lesz olyan.

Szóval, ha olyan dolgokról hazudik, ami neked nem fér bele, akkor szakíts. Mert zavarna fog örökre, ő pedig ugyanúgy tagadni fogja ezeket a dolgokat.

(Én is szoktam hazudozni bizonyos dolgokról, és nem tudom elképzelni, hogy ez változna, mivel semmiféle belső késztetést nem érzek arra, hogy ezt abba kéne hagynom. Tudom ezzel rossz lehet így szembesülni, én se vagyok rá büszke, de ez van. Szóval szerintem szakíts, mert csak további szenvedést fog neked okozni.)

2014. jan. 7. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!