Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a "tartsunk szünetet"-ről?
Ha folytatódik is utána, már nem lesz olyan, mint régen, és előbb-utóbb véget ér. Éppen ezért én nem hiszek benne, szerintem szar duma és gyengeség, gyávaság van mögötte.
26/F
Ez baromság. Ha működik egy kapcsolat, akkor eleve fel sem merül az a baromság, mert a hullámvölgyeket is átvészelik. Ha pedig gondolkodni akar, az a kapcsolat már rég halott.
Mégis milyen hozzáállás már ez? Mással akarok dugni, de te jó leszel tartaléknak.
Szerintem a szünetnek akkor van értelme ha át tudjátok értékelni saját magatokat.
Hogy mi nem stimmelt a kapcsolatban, milyen hibákat követtetek el.
Mit nem tettetek meg a kapcsolat épüléséért.
Magyarul ha tudtok magatoktól szemléletet váltani, akkor talán van értelme.
Hogy a szünetben mi történik viszont az TABU szerintem, akkor különállóak vagytok és magatok miatt ne részletezzétek ki ha 3.dik került képbe de kiesett.
Ha benn van akkor más tészta értékelni kell, ki mennyit jelent neked, kit tudsz jobban tolerálni.
A szerelem igen is fellobbantható újra és újra ...csak tudd elbüvölni.
Jah és fejleszteni azt ami nem volt az igazi benne.
Egyetértek az előző Válaszolóval! Csak akkor van "értelme", ha az ember arra "kéri ki", hogy korrekt módon átértékelje a kapcsolatot. A baj azonban az, hogy a legtöbb esetben ilyenről szó sincs. A legtöbben, akik szünetesdit játszanak, félnek attól, hogy felvállalják az esetleges rossz döntésükért (ti. hogy szakítok) a felelősséget. Mert mi van, ha rosszul döntöttem? Akkor igenis oda kellene állni a párom elé, bocsánatot kérni tőle és belátni, hogy igenis bennem is van hiba, és azért, hogy működjön a dolog, tenni is kell. Ennél sokkal egyszerűbb a szünet, hiszen lehet vele takarózni: ha félreqrás van, vagy mással kavarás, ki lehet védeni, hogy "de nem is vagyunk együtt, mert szünetelünk", ha meg rájön, hogy mégse olyan jó a másik nélkül, vissza lehet menni, hogy "hát mi nem szakítottunk, csak szüneteltünk"... Van, akik folytatták szünet után, és jól jöttek ki belőle, de ez a ritkábbik eset. Vagy nem is lesz folytatása a dolognak, vagy rövid életű lesz a "szünet" miatt...
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!