Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm ma azt mondta tartsunk szünetet, csak azért mondta hogy ne bántson meg ugye?
Ma azt mondta tartsunk szünetet. Kérdeztem mennyit. Azt mondta nem tudja. Lehet hogy egy hét 1 hónap vagy egy év. Azt mondta menjek ismerkedni, emberekkel. Kérdeztem tőle egy puszit se adhatok neki, erre azt mondta az arcára igen.
Szerintem ki akar dobni, sőt már úgy is vettem, de miért nem képes ezt szemtől szembe megmondani ? Miért kell ilyenekkel kínozni ?
a te esetedben ez tényleg elég szakítósan hangzik
de félreértés ne essék, a szünet nem egyenlő a szakítással. Előfordulhat, hogy teszteli önmagát, hogy mennyire hiányzol neki, hogy a saját szerelmében biztos legyen, össze is zavarodhat, vagy bánthatja is valami. Én pl. akkor akartam szünetet tartani a barátommal, mikor nyáron elment egy fesztiválra - féltem hogy megcsal - nem ment bele a szünetbe és meg se csalt, de hazajött, mert szeret és nem akarta, hogy idegeskedjek... szóval a lényeg az, a szünetnek számtalan oka lehet, nem feltétlenül csak az, hogy nem meri bevallani, hogy véget akar ennek vetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!