Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a "tartsunk szünetet"-ről?
Figyelt kérdés
Szerintetek létezik "szünet" utáni szerelem? Ez a kapcsolat végét jelenti vagy csupán gondolkodási időt,ami alatt a párok összeszedik magukat és minden boldogan folytatódhat tovább?2012. jan. 5. 13:49
2/18 anonim válasza:
ez azt jelenti, hogy ki akar próbálni valaki/valami mást. aztán ha az jobb lesz nálad, akkor végleges lesz a szünet, ha nem, meg szépen visszaoson hozzád ha hagyod.
3/18 anonim válasza:
Tartsunk szünetet = nincs bennem elég bátorság ahhoz, hogy szakítsak veled...
4/18 anonim válasza:
Értelmetlen hülyeség, időhúzás. Ha egy kapcsolat eddig jut, annak már nincs jövője.
5/18 anonim válasza:
magyarul: amíg én mással dugok,te csak várj rám nyugodtan.
6/18 anonim válasza:
ez szerintem egyén függő... nálunk 2szer mondta ezt a barátom... az elsőnél miattam gondolta meg magát, a 2.nál pedig ő könyörögte vissza magát, pedig akkor már le tudtam volna zárni. mi most még egész jól megvagyunk, bár vannak viták a "szünetekből" adódóan...
7/18 anonim válasza:
Létezik!Van barátnőm,akik már majdnem 6éve csinálják azt,hogy állandóan szakítanak,szünetet tartanak...De,hogy elégedetettek sose lesznek az is biztos.
8/18 anonim válasza:
Rendben, tartsunk szünetet: de örökre.
9/18 BlackSword válasza:
Hogy egy barátnőmet (barát barátnőmet) idézzem: Szünet csak a tanításban van...
10/18 anonim válasza:
Ismerek olyan jóképű, helyes barátom (csajok szerint, nem vok b*zi) aki 14 évesen összejött a bnőjével és most 21 éves és még mindig együtt vannak. Szegény eszméletlenül beszopta, megvoltak az adottságai hogy jóképű volt, dughatott volna élete során rengeteg nőt és most úgy néz ki egyetem után összeházasodnak... na puff, egyetlen nővel van dolga életében. Én az ők helyükben tartanék szünetet, bár akkor sztem vége lenne örökre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!