Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
'Tartsunk szünetet' = Viszlát?
Figyelt kérdés
Nincs most kedvem kifejteni, lényeg, hogy legtöbbször, ha azt mondja egy lány, hogy tartsunk szünetet, akkor az azt jelenti, hogy véget akar vetni a dolgoknak?2010. jún. 14. 13:03
1/9 anonim válasza:
nem feltétlenül, lehet, h csak időre van neki szüksége, h átgondolja a dolgokat.. amugy nálunk is volt ilyen szitu, amikor a pasim vmi másik, vad idegen csajnak irt kommentet 1 közösségi oldalon.. kiakadtam, és kérdés lett számomra, h vajon, szeret-e még.. :S szünetet tartottunk, de nem szakitottam vele..
2/9 anonim válasza:
A szünet olykor nagyon jót tesz egy kapcsolatnak.Ha ellaposodott a kapcsolat sokmindennel fel lehet frissiteni, ez az egyik változat, a szünet alatt érzi az ember feltör benne a vágy hogy mennyire hiányzik a párja így a hát hogy fogalmazzam..visszatérés időszakában újra előjön az az énünk mikor még friss volt a kapcsolat, sokkal több törödést odafigyelést szeretetet tudunk adni a párunknak.Szóval a lényeg hogy nem feltétlenül jelenti a kapcsolat végét, de szerintem ismered annyira a barátnődet hogy megtudd álapítani.
3/9 anonim válasza:
azt jelenti sajnos, igen
Olyan ez mint egy rohadó gyümölcs, ha már egyszer elkezdődik, rohad.
4/9 anonim válasza:
Ha nincs is vége rögtön a kapcsolatnak az lesz, mert nem életképes. 12 éve vagyok a párommal, de sosem szüntelgettünk.
Off: micsoda vétség kommentet írni valakinek. XD
5/9 anonim válasza:
A viszlát azt jelenti, hogy még akar veled találkozni.. a "tartsunk szünetet" meg azt, hogy kefélni akar.Mással.
Szerintem is jó a rohadó gyümölcsös hasonlat. Sajnállak, tesó, de tovább kell lépni
6/9 A kérdező kommentje:
Azt hiszem igazatok van, basszátok meg. Le lett szarva a kalapács nyele. Köszi a válaszokat.
2010. jún. 14. 13:21
7/9 anonim válasza:
Együttérzek, tesó. Este rúgj be, és menj el bulizni, az általában segíteni szokott
9/9 anonim válasza:
Nem feltétlen, lehet csak időre van szüksége, hogy átgondolja a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!