Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki?
A helyzet elég bonyolult. Úgy érzem, beleszerettem egy csajba, akinek van pasija (a megismerkedésünk elején éppen emiatt nem érdekelt, komolyabban.). Találkoztunk már többször is, és jól elvoltunk. Én szeretném neki elmondani, hogy többet érzek iránta, mint barátság... és úgy érzem, ha nem teszem meg, mindig ott lesz bennem az érzés, hogy miért nem tettem meg. Viszont ugye foglalt- ez az, ami erős ellenérzést szül bennem.
Ti mit tennétek? Normális válaszokat kérek (akkor is, ha a keresztvizet akarjátok lehúzni rólam.) Előre is köszi!
Ha nem haverod a gyerek akkor mondd csak el a csajnak mit érzel de csodát ne várj.Ha szereti nem hagyja ott. Ha megcsalja veled ,számíts rá, hogy később is megteszi.
Amiben bízhatsz, hogy amikor szakít a barátjával majd eszébe jut amit mondtál neki és szingliként gondolja át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!