Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez az én hibám lenne?

Figyelt kérdés

Egy éve vagyunk együtt a barátommal, ő 25 ff én 22 éves vagyok lány. Nagyon jó a kapcsolatunk, a problémám a barátom lánybarátaival van, ugyanis 25-26 éves létükre az életcéluk még mindig a hétvégéken való berúgás, diszkózás és a tizenéves srácok meghódítása. Nem érzem magam jól a társaságukban mert ha én ezeket nem csinálom, akkor már nem is vayok jófej és ünneprontó vagyok. A barátom velem ért egyet, saját bevallása szerint szánalmas amit művelnek, de azt mondja hogy csak a barátai. Oké. Én nem is mondhatom, hogy "ne menjünk már mert nem csípem őket és te is jobb ha hanyagolod őket" nem is áll jogomban, az ő barátai. Nem tudom, hogy mi lenne erre a megoldás. Nekem elég kellemetlen minden héten visszautasítani a piát, tűrjem a barátom miatt?

Írhattok hasonló történeteket, amikben nem tudtuk kijönni a párotok barátaival!:) Köszönöm.

2012. jan. 4. 11:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
a barátod is iszik velük?
2012. jan. 4. 11:18
 2/14 anonim ***** válasza:
Igazán nem megbántás de mi lenne ha ezt a pároddal beszélnéd meg, h ez az életvitel neked annyira nem fekszik?:/
2012. jan. 4. 11:20
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Semmiképp ne tűrd ezt, mért kellene elrontanod minden hétvégédet, csak azért mert a szerelmed barátainak a szórakozási szokása más a Te igényedtől!?

mondd meg a barátodnak, h jó, ezen a 7végén Te nem tartasz velük, más programot keresel, vagy csak szimplán otthonmaradsz, mert egyszerűen nincs kedved hozzájuk. Nem kéred h maradjon veled, ha akar ő menjen, de persze övé a döntés... (igazán jó pont lenne ha azt válaszolná h akkor veledmarad otthon...)

Ezenkívül többször játszd meg ezt, néha-néha menj el velük szórakozni, de csak ritkán, csak annyit, h lássa, Te alkalmazkodsz. Viszont a Te barátaiddal is eljártok bulizni? Ő is alkalmazkodik hozzád/a társaságodhoz?

Ne hagyd h elnyomjanak! :)

20/N

2012. jan. 4. 11:24
 4/14 anonim ***** válasza:
egyrészből igaza van az utolsónak,h.beszéld meg a barátoddal! és szerintem is ülj le és mond el neki,h. ez neked igy nem jó.meg szerintem azért észre kellett volna vennie rajtad,h.nem nagyon bírod azt a társaságot!
2012. jan. 4. 11:28
 5/14 A kérdező kommentje:
A barátom csak mértékkel iszik velük és van úgy hogy néha én is (2 havonta 1szer kb). A barátommal már megbeszéltem ezt, ő is egy véleményen van velem. Mondtam neki többször, hogy menjen el nélkülem, de azt válaszolta hogy nélkülem nem megy, én pedig nem mondom neki hogy márpedig NE menjen mert nekem nem szimpik a barátai. Általában elmegyek velük, de tudjátok az a legfuribb az egészben, hogy a barátom is látja hogy viselkednek és ezt el is mondja nekem, de mégis muszáj mennünk bulizni... Erre a hétre is kitalálták hogy a barátomnál isznak, szilveszter after címen.
2012. jan. 4. 11:35
 6/14 anonim ***** válasza:
Tudom fura ezt egy lánynak mondani, de legyél már tökösebb, ha a barátod nem képes rá. :D
2012. jan. 4. 11:39
 7/14 anonim ***** válasza:
Nem vagy köteles velük menni. Ne érdekeljen, hogy ünneprontónak neveznek. Ne menj és kész. Ha a párod elmegy velük akkor enged. Ha féltékeny vagy a barátodra, mert egyedül menne el akkor nálad se tökéletes a bizalom. Mindenesetre te nem vagy köteles menni és ne is menj. A párod se rángathat el, ha nem akarsz.
2012. jan. 4. 11:42
 8/14 anonim ***** válasza:
hát én szerintem meg mond meg,h.nem szereted azt a társaságot, és te nem fogsz velük lógni eggyütt.Ha rendes a barátod,és tudod,h.nem csal meg, akkor bízz benne, és ha el akar menni,akkor ne vessz vele össze ezért,inkább használd ki az alkalmat és csinálj 1 csajos napot(vagy estét) a barátnőiddel!
2012. jan. 4. 11:52
 9/14 anonim ***** válasza:
te is szórakozz!!!!!!!!!!!!!!!:-)
2012. jan. 4. 11:53
 10/14 Dottorre ***** válasza:
Ez fogós kérdés... Szervezz magatoknak más programot, ami mindkettőtöknek érdekes. Akkor nem kell velük menni, csak ritkábban. ÁLtalában az embereknek fontosak a barátai, minél idősebb, annál jobban fontosabbak. Szerintem viszont ha már elmentek, akkor igazából semmi közöd nincs más emberek életviteléhez. Tehát el kell fogadni, nem foglalkozni azzal ,hogy ki hogy teszi tönkre magát, és hogy él. Örülj neki, hogy te nem ilyen vagy.
2012. jan. 4. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!