Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az a hibám hogy nem kezdeménye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a hibám hogy nem kezdeményezek?

Figyelt kérdés

jófej vagyok szeretek lányokkal beszélni mondják is milyen jófej vagyok meg minden...annyi jelet kapok de hiába jövünk be egymásnak senki nem mert kezdemenyézni...

tényleg a fiúnak kellene kezdeni??

15/f

2011. nov. 21. 07:37
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül a férfinak kell kezdeményezni, vannak olyan nők is akik ki tudják/merik mondani amit éreznek, bár ez a te korosztályodról nem mondható el.

Ha barátnőt akarsz 15 évesen akkor kénytelen leszel te kezdeményezni.

2011. nov. 21. 07:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Általában a fiú/férfi kezdeményez, de előfordul hogy a nő is. Egyébként meg nem halsz bele ha elhívod valahová ;)
2011. nov. 21. 08:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Jó tanács!

Mindig a nő dönt!

2011. nov. 21. 09:43
 4/6 anonim ***** válasza:

nyugi, ha kellenél igazán egy lánynak, észrevennéd, mert állandóan rád írna f@szbukon vagy más módon hívná fel a figyelmedet

sajnos, nehéz nekünk, fiúknak a dolga, egy lány akármior szexelhet, de egy fiú max, akkor,ha befizet egy prostira...

2011. nov. 23. 22:49
 5/6 A kérdező kommentje:
utolsó amit írtál azt jelenti hogy igazán sose kellettem senkinek... :SS
2011. nov. 23. 22:52
 6/6 anonim ***** válasza:

Don Kartács válasza:

Az utolsó azt írta ha egy csúnya lány kisminkeli magát és dögös ruhába bújik nagyobb esélye van rá hogy 10 férfiből eggyel ágyba bújik mint neked 30 csajból :((

Ha úgy gondolod hívd el randira ő más nem azt mondja most nem akkor sincs semmi mert a szerelem lelki állapot tehát tovább beszélgess vele és párnap (alkalom) után megint rákérdezel. Sajnos a lányokra igaz az hogy KI ISMERHETETLENEK van hogy beül a szobasarkába és azon rágódik miért nem hív randira ez a srác közben meg nem ad jelet neki hogy NYUGODTAN HÍVJ EL KEDVELLEK Tudom könnyű így elmondani.

Most én vagyok így egy hölgyikével elvagyunk de nem tudom hányadán állunk én keresem mindég ő nem (nehéz eset az már biztos)De a beszélgetések jó hangulatúak. Ha úgy érzem elhívom sétára.

2011. nov. 24. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!