Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető hogy az én hibám?
A párom és köztem minden rendben ment. És most is szeretjük egymást. Viszont! kb másfél hónapja lazábbra vettem a dolgot. Vagy nem is tudom hogy mondjam.... új egyetem, új impulzusok, és ezért a figyelmem sokfelé elkalandozott. Ezért kevesebb figyelmet fordítottam a páromra. Úgy értem hogy utólag visszagondolva idegenebbül bántam vele. Nem bunkón csak idegenül. Nem kezdeményeztem a szexet, mindig ő kezdeményezett, mindig ő jött, bújt, csókolgatott.... Mostanra ott tartunk hogy ő nem kezdeményez, sok dolga van, így fáradt is sokszor.
Lényeg a lényeg hogy kevesebbet szeretkezünk és mintha kevesebb intimitás lenne köztünk.... Kevesebb a tűz.
Lehet hogy én szúrtam el? Sok gondja is akadt szegénynek, így azok is leterhelték. Estéink abból állnak hogy jó szorosan összebújunk és alszunk. Vagy lesz.pom. De sajnos elég egyoldalú az orális kényeztetés.
Mit gondoltok a helyzetről?
21/l
Szerintem jó az,hogy ha csak le ápolod...
Minek akarod jobbá tenni a dolgot ha úgysem szereted?
na ez egy nagyon jó kérdés, remélem jön rá nagyon jó válasz is, mert egy hasonló szituációban már volt részem
Mennyi ideje vagytok együtt?
Korkülönbség van köztetek?
Ő is tanul vagy melózik?
másfél éve vagyunk együtt.
Ő 20 éves
És dolgozik minden nap fizikai melót.
A másik hogy ő a fejébe vette hogy nem szeretem, pedig nem így van. Lehet ezért kíván kevésbé? Sajnos makacs típus és érzékeny ha rólam van szó...
A fáradtságról meg annyit hogy dolgoztunk már mind ketten és hullák voltunk estére és mégis volt szex
Sőt a nyáron keményen dolgoztam én is és az elején kijelentette, hogy ne legyen majd nekem olyan kifogásom hogy "fáradt vagyok nincs szex" mondtam neki hogy nem szoktam erre fogni. Max ha már tényleg ájulásig hulla vagyok, de olyan ritkán van....
A változás benned van.
Teljesen új közeg,új értékrend,új érdeklődési kör,új barátok,emberek,s a barátnőd a régi.
Kapcsolatotok válságba jutott.
Fel kell tenned magadnak a kérdést,hogy milyen értéket képez kapcsolatod,és eldönteni,hogy mit akarsz.
Ha nem döntöd el magadban ezt,akkor törvényszerűen szakítás lesz a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!