Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elképzelhető hogy végleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fibbrizzo kérdése:

Elképzelhető hogy végleg feladtam?

Figyelt kérdés
Olyan régota probálokzom normális csajjal összejönni hogy ugy érzem itt a vége .23 vagyok és 8 éve keresem a nagy őt mindhiába ,ha találok valakit vagy megcsal vagy kihasznál .Most már ott tartok hogy nincs is valojában szükségem rá.Nemlátom értelmét .Lényegében beletörödtem az egyedüllétbe és nem is izgat hogy összejöjjek ezután bárkivel is .Elég régota van bennem ez,de most igy is döntöttem .Mit gondoltok ?
2011. jún. 11. 13:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez butaság. Az ember társas lény. A reményt soha ne add fel.
2011. jún. 11. 13:59
 2/7 anonim ***** válasza:

Nézd, mindenki életében vannak hullámvölgyek. Most pár hónapig pihenj, élj a hobbijaidnak, hogy kicsit feltöltődj. Én is akkor találkoztam a párommal, amikor lemondtam a görcsös keresésről. Magamból kiindulva vannak még normális lányok, csak nem a szokásos helyeken kell őket keresni :)

20/L

2011. jún. 11. 14:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez csak pár napos depi hidd el :) Velem is elő szokott fordulni, mikor nagyon hiányzik mellőlem valaki és kilátástalan helyzetben vagyok. Nekem se jön össze és tudod miért? Mert a szerelemhez egyetlen dolog kell, és az a szerencse. Hogy pont azzal találkozz, akivel passzolsz. Én ezért nem nagyon hiszek ebben, mert túl nagy véletlen kell ahhoz, hogy két egymáshoz illő ember találkozzon. Olyannal meg nem szeretnék összejönni, akiben nem látom a "plusz"-t. Szerintem nálad is ez a "gond". Bízz a szerencsédben, én is azt teszem :)
2011. jún. 11. 14:40
 4/7 anonim ***** válasza:
És igen, nálam is vannak periódusok, mikor a gondolattól is rosszul érzem magam, hogy újra kapcsolatom legyen. Azért mert már nagyon elszoktunk az intimitástól. De legmélyen meg szükségünk van rá, és ez frusztrál. Utána viszont jön egy újabb periódus, mikor szenvedsz az egyedülléttől. Ez a kettősség engem is megőrjít, de ez van :)
2011. jún. 11. 14:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy meg. Akkor talalod majd meg akit keresel, amikor nem is szamitasz ra. Kar ezen gorcsolni.
2011. jún. 13. 12:35
 6/7 anonim ***** válasza:

"Ez butaság. Az ember társas lény. A reményt soha ne add fel."

Ez baromsag, tarsadalmi meg szociologiai okai vannak, hogy sokan ezt erzik. Ha kozossegben nosz fel, akkor ra vagy szorulva a tarsasagra, es megszokasbol keresel magad melle embereket, de ha egyes egyedul a dzsungelben nevelkedtel volna, akkor le se szarnad a masikat.

Kerdezonek pedig: Senki sem kotelez semmire, tedd azt amit jonak latsz. Ha kell no, szerezz, ha nem, akkor nem.

2011. jún. 13. 13:22
 7/7 anonim ***** válasza:

"de ha egyes egyedul a dzsungelben nevelkedtel volna, akkor le se szarnad a masikat."

Igen, aztán amikor találkozik valakivel, és rájön, hogy az milyen jó, rögtön elkezdi érdekelni a másik, s keresni fogja a társaságot...

2011. jún. 13. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!