Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető, hogy féltékeny vagyok?
Tegnap összejött egy osztálytársam exemmel és valami furcsát érzek, nagyon örülök neki hogy összejöttek hisz annyira illenek egymáshoz, csak attól félek h ha az exemmel kicsit összekapok akkor el kezd osztálytársamhoz hasonlítani hogy én mennyire béna voltam és hogy ő meg mien érett, és én is tudom ezt és fájna. meg attól félek h nem lesz minden úgy ahogy eddig :S szal nem mehetek el egyikkel ideoda szórakozni mert a másik is jön és csak 'nyáladzás' van :S
ilyenkor féltékeny vagyok ?
ez jó ötlet, erre énis gondoltam, csak nemtudom hogy kivel jöhetnék össze.. :( körülöttem mindenkinek van barátja, akinek meg nincs az nekem meg valahogy "nem felel meg"
köszönöm a választ :)
sem a szerelem, sem a féltékenység nem befolyásolható, nem akarattal jön, csak érezzük és vagy tudatosul bennünk vagy nem
amúgy nem hinném hogy irigy lenne ak érdező, ha van neki is párja, és a volt pasiba nem szerelmes akkor nem féltékeny és nem irigy, szerintem csak félsz hogy cikis helyzetbe kerülsz, nem akarsz gyertyatartó sem lenni, de egyiknek a barátságát sem szeretnéd elveszíteni, félted a kapcsolatukat, vagy ha egyedül vagy félsz hogy nem találsz jó társat, esetleg önbizalomhiányod van
félsz megutálni azt aki fontos,
vagy hogy beléd magyarázzák h már téged ez akkoris zavar,
előző voltam
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!