Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feladtam? Mi történik velem?
A barátommal 9 hónapja járunk. Távkapcsolatban vagyunk, és sajnos egyre nehezebben tudjuk megoldani azt, hogy találkozzunk. Mindketten eszeveszetten szeretjük egymást, és minden lehetőséget megpróbálunk kihasználni ahhoz, hogy találkozhassunk... Az a baj, hogy az anyagi helyzetünk nem a legeslegjobb... Mindig jönnek a váratlan kiadások, és lehetetlen megoldani a találkozót.
Szeretem, és nem szeretném ha vége lenne... Az életemet adnám érte, és a szivem megszakadna ha szakítanom kellene vele, de én így nem bírom...
Látni akarom, majd meghalok egy érintéséért, egy csókjáért...
Előre félek a Valentinnaptól, mert hiába nem "nyáladzunk" ezen a napon, és hiába beszéltük meg, hogy nem "rózsaszín, meg piros szivecskézünk", de... rossz lesz végigsétálni az utcán úgy, hogy vörös rózsával sétálgató párokat fogok látni, én pedig egyedül leszek... :(
Már gondoltam arra is, hogy talán nélkülem egy-két hónapig rossz lenne neki, de utána találna magának valakit, akit mindenkinél jobban szerethet... Engem meg kit érdekel?... Én csak neki szeretném, hogy jó legyen... :( Én..már az életemet tervezem vele.. De még legalább 2 és fél évem van a suliból... :(
Mit csináljak? :( Hogy lenne jobb? :(
18/L
Hasonló helyzetben élek távkapcsolatban 2hónapja egy 18éves csajjal (mondhatjuk hogy 19, ha már 16nak mondom magmat én is :D )
Egyenlőre meg sem tudom oldani, hogy találkozzun 350km-re élünk egymástól, ennek ellenére is odáig meg vissza vagyok éste, és ugyan ez az érzésem van, hogy akármennyire szeretem, ha szakítani szeretne 2hétre rá 3 másik pali fog körülötte lepzselni..
Távkapcsolat szintróbánal nevezném, + azért parázink, hogy megcsal az illető hölgyemény/fiú, mert nem látjuk nap mint nap (én pl személyesen sem találkoztam vele, pedig már nagyon szeretnnk mindketten..:S)
Hidd el Szeret ő téged, csak a távolság és egyéb okok miatt nem tud megoldani mindent, mint ahogyan én sem az én drágám felé :(((
6 hónapja külön kell élnem a férjemtől. Az életemet adnám érte annyira szeretem. Van egy másfél éves kislányunk is és teljesen egyedül vagyok vele. A Valentin nap nekünk is nagyon rossz lesz (bár mi sem szivecskézünk). A legjobb lesz ha vársz. Tudom nagyon nehéz, de ha szereted és ő is szeret téged ne engedd el. Ne csak neki magadnak is akarj jót. Miből veszed, hogy neki az lesz a legjobb ha Te nem vagy vele? Ezt nem szabad helyette eldöntened. Az lenne a legjobb ha kivernéd a fejedből azt, hogy a távolság közétek állhat. Ha igazán szeretitek egymást akkor nem. Amúgy a férjem kollégái közül 1-2 emberke már válófélben van a 6 hónap miatt. 10 éves (vagy annál is több) házasságok mennek tönkre emiatt. A mi 2 és fél éves egyik napról a másikra kötött házasságunk pedig erősebb és biztosabb mint valaha (pedig előtte is az volt). Kérlek ne add fel és váltsd valóra a terveid vele. Sok boldogságot.
Egy 26 éves anyuka
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Egy nagyszerű nő vagy... :) Sok sikert, és erőt kívánok neked a dolgokhoz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!