Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem talál meg a szerelem?
62%-os:
Tehát ha van egy bunronda csaj és én nézek úgy ki mint az az ocsmány csaj és melle van meg egy 25eves tragacsom akkor én jóképű gazdag csávó vagyok??;)
Olyan jókat nevetek az olyan tudattalan felfogású, megkeseredett embereken, mint néhányotok.
Hmm...a szép lányok a helyes pasikból válogatnak, és azokból is a pénzesek közül? Vicc :)
Nem árt verdával is rendelkezni ha szép nőt akarunk? :) Fail :)
Akkor inkább ne is legyen 1 csajom se, mert ilyen feltételek mellett az ilyen szép lányok voltaképpen nem is a fiúkba hanem a testükbe szeretnek bele, illetve abba az életbe, ami vár rájuk a férfi mellett. Nekem is rohadt sok pénzem van, (és legkevésbé érdekel hogy elhiszed e vagy sem) és imádok csórónak tűnni, imádom, amikor összevigyorognak és mindenfélét gondolnak rólam a lányok, hogy lúzer vagyok, és hasonlók :) Elsétálok előttük idétlen vigyorral, aztán hazahajtok a 9 milliós Nissan terepjárómmal :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!