Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez gáz? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Van egy pasim kb 1 hete voltam már náluk és nagyon jól éreztem ott magam mindig életemnek szólít de amúgy kisebb nálam...

Most a suli miatt nem tudunk találkozni mert a tanulás azért mégis csak fontosabb de amint tudunk újra talizunk ezért a netes megoldásnál maradtunk...

De fészen meg nem ír valami sokat, mindig azt írja hogy mindjárt megy gépre, mert telefonról szokott írni nekem de utána meg nem is jön fel és én 9 ig várom őt utána megyek aludni de nem értem miért nem ír... Kapcsiba én vagyok neki kitéve szóval más csaj nem lehet neki mert akkor gondolom ki se tett volna kapcsolatba vagy ilyesmi de nem tudom miért nem ír...

Valaki valami tippet tud adni hogy miért nem ír?Ja amúgy mindig alszik azt tudom de azért velem is foglalkozhatna...

De miután ott voltam nála azóta csak rá tudok gondolni nem tudom szerelmes vagyok e belé erre is szeretnék választ...

Ja és még arra is hogy hogyan érjem el hogy én legyek neki az első és ne az alvás meg minden más... Engem szeressen mert én is szeretem tudom nem sok egy hét de még ilyen nem volt hogy egy hét után megszerettem és hiányzik...

2012. jan. 3. 18:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez gáz, és túlságosan szerelmes vagy, pláne ahhoz képest hogy mennyire fiatal vagy.
2012. jan. 3. 18:39
 2/3 anonim ***** válasza:
hát igazából semmit nem írtál le ahhoz képest hogy egy regényt írtál. Hány évesek vagytok, mióta vagytok együtt...blablabla...ha kicsit konkrétabb lennél, lehet hogy könnyebb lenne. Azt meg nem tudhatjuk, hogy szerelmes vagy e belé. Az vagy. Így megfelel?
2012. jan. 3. 18:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Bocsika 16 vagyok ő meg 15 lessz februárba egy hete vagyunk együtt és csak annyit tudok hogy nagyon hiányzik egész nap de nem vagyok benne biztos hogy igazán szeretem e mert félek hogy át csap
2012. jan. 4. 16:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!