Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elérni h a barátnőm ne járjon kondiba? (részlet)
Tehát már 3hónapja együtt vagyunk eléggé jól néz ki a csaj és múltkor lehívott kondiba h menjek vele edzeni mikor lementem azt hittem rosszul leszek annyi kigyúrt állat volt ott. És szinte majdnem mind1-k a csajom seggét bámulta :@ Kb fél éve jár le, nagyon félek h lenyúlják vagy h megfog csalni :/
Tehát hogyan győzzem meg arról h ne járjon le edzeni menjen inkább lovagolni v fitneszezni v bármi más sportot űzzön amúgy sem nőies ez a sport "
Ja meg olyan alakokkal jóba van fúúú ge.ci ideges vagyok
nem nem fogok szakítani vele mert tényleg nagyon jó csaj kívülről is meg belülről is :) hülye lennék vele szakítani :D
am meg ez hülyeség h azért hívott le h gyúrjak akkor szimplán megmondta volna nem?
oks majd szombaton elbeszélgetek vele személyesen erről az egész témáról kíváncsi leszek mi fog kisülni belőle
am meg nem normális testalkatom van (6évig úsztam) most meg kosarazok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!