Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elérni h a barátnőm ne járjon kondiba? (részlet)
Tehát már 3hónapja együtt vagyunk eléggé jól néz ki a csaj és múltkor lehívott kondiba h menjek vele edzeni mikor lementem azt hittem rosszul leszek annyi kigyúrt állat volt ott. És szinte majdnem mind1-k a csajom seggét bámulta :@ Kb fél éve jár le, nagyon félek h lenyúlják vagy h megfog csalni :/
Tehát hogyan győzzem meg arról h ne járjon le edzeni menjen inkább lovagolni v fitneszezni v bármi más sportot űzzön amúgy sem nőies ez a sport "
Ja meg olyan alakokkal jóba van fúúú ge.ci ideges vagyok
Tudod, talán nem véletlen, ha a csajod jól néz ki.
Az egész világon bárhol összefuthat jó pasikkal. Akár lovagolás vagy fitneszezés közben is.
Neki ezek szerint nem a kigyúrt, agyanincs állatok kellettek, akik nézik a se.ggét, hanem te.
Ha meg meg akar csalni, akkor is megteszi, ha a lakásból se engeded ki, és még ott is csadorban van.
Amíg ő hív, hogy menj vele, addig biztosra veheted, hogy nem ott fog megcsalni. Mondhatni bemutatott, hogy együtt vagytok.
Inkább járj le vele te is edzeni, megmutatod magad, hogy te vagy a pasija, a csaj foglalt, addig is együtt vagytok, meg felszedhetsz véletlen pár kiló izmot.
1:egy kis gyúrás neked sem fog ártani szóval nyugodtan menj vele edzeni.
2:ha meg akarna csalni vagy lenyúlják akkor az nem ezen fog múlni,ennyi erővel a sarki kisboltba se engedd el.
3:a gyúrósok nem fognak rámászni a csajodra mert ez egy olyan társaság ahol még tudják mi az a riszpekt(legalábbis a legtöbbjük)
4:miaz h ez nem női sport?a testmozgás uniszex.
+1:az h a seggét bámulják azt jelenti h jó segge van!ne legyél irigy :)
oké van benne vmi de akkor is titeket őszintén nem zavarna?
Am meg inkább maradok a kosárlabdázásnál nincs túlságosan sok időm kondiba eljárni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!