Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az internetes társkereső oldalakról? Esetleg valakinek tapasztalat?
Nekem összejött,de sokaktól hallom,h már évek óta ott keresgélnek(F), és semmi. Arról meg nem is beszélve,h sokan el se mentek a megbeszélt randikra. Szerintetek mennyi az esélye annak,h így kialakulhat egy normális kapcsolat?
L
Tesóm is neten ismerte meg a barátnőjét. 1 éve vannak együtt.
Nagybátyám szintén neten ismerte meg a barátnőjét, ma már a felesége és árpilisra várják a közös babájukat.
Szólva családba marad. Lehet nekem is összejön egyszer :D
Aki okosan keres párt interneten, és hajlandó tényleg időt és energiát szánni rá, az talál is előbb-utóbb.
Barátnőmnek eddigi legnormálisabb, legkiegyensúlyozottabb kapcsolata úgy alakult ki, hogy iwiw csajok és pasik alkalmazásán át találtak egymásra.
én a randihely.hu társkereső oldalon ismertem meg a férjemet.
több mint másfél éve vagyunk együtt, és jövő héten leszünk 1 hónapos házasok
nekem bejött:) viszont előtte volt több próbálkozásom ami sikertelen volt. csak türelmesnek kell lenni. fél évet voltam fent amikor megismerkedtünk, és a második randink után már töröltem magam , ő pedig az első után.:)
25/N
Én társkeresőn ismertem meg a leendő férjemet, márciusban lesz 5 éve, hogy együtt vagyunk.
Kell hozzá kitartás, motiváció, humorérzék, szerencse, és megfelelő taktika is, hogy valaki sikeresen találjon társat interneten. Szerintem ezek mind, együtt szükségesek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!