Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Örök vitatéma ezen az oldalon....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örök vitatéma ezen az oldalon. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Rengeteg kérdés kapcsán felmerült már, hogy a párkapcsolatban mennyit számít a külső megváltozása, elhanyagolása. Az egyik tábor szerint "aki szeretett 50 kilósan az szeressen 80 kilósan is", a másik tábor szerint viszont nem lehet okolni senkit azért, ha nem vonzódik úgy a párjához 30 kg felesleg után, mert teljesen érthető.

A kérdést Müller Péter cikke ihlette, én nagyon egyetértek vele:

[link]

Idézet: "A "Nekem így vagy jó, ahogy vagy" - nem a szeretet szavai. A kertedet sem fogadod el, ha gazos, a kutyádat sem, ha loncsos, mert ha szeretsz bárkit, bármit, gondozod. Önmagadat is."

Nem pocskondiázásra, hanem kulturált vitára, véleménynyilvánításra szólítalak fel benneteket.

2012. jan. 3. 10:30
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Nőként én sem sminkelek,és ennek három oka van

1. A férjem kimondottan utálja a sminket.Úgy van vele,hogy ha megcsókol akkor nem a sminket akarja érezni,hanem engem

2.alapjáratban szép a bőröm.(közel 40 évesen még ráncom sincs..Ezt a genetikának köszönhetem,hiszen nagymamámnak is 80 évesen még gyönyörű bőre volt)

3.Hiába festem magam(mert nagy ritkán próbálkozom) de mindig történik valami.A rúzst 1 perc után lenyalom,ha szemceruzát használok akkor tuti hogy elkezd a szemem könnyezni,ha mégsem akkor viszketni,és már vakarom is.A szemhéjpúdernél ugyanez van.Az alapozónál meg éppen rám jön,hogy csapból igyak,vagy szintén viszket az arcom,és már szántok is csíkokat az arcomra..Inkább nem mázolom,de ettől még szép,és ápolt vagyok..

2012. jan. 3. 12:42
 32/33 Lifeishard ***** válasza:

Pont erről beszélgettünk ma a párommal...

Ha valaki hormonzavar, kemoterápia vagy egyéb egészségügyi gigszer miatt hízik el, arról nem tehet. A lustaságról igen. A lustaságból fakadó elhízás pedig az igénytelenség egy formája (az ápolatlanságról nyilván felesleges beszélni), akár férfi, akár nő az "elkövető".

Persze az élet bonyolult, főleg a magyaroké, az embereknek a mindennapos hajtás után már nem sok kedvük - és erejük - van mozogni. Azt viszont ne mondja senki, hogy napi 10-15-20 perc nincs (vagy kétnaponta...), mert azt nehéz elhinni. ENNYI szerintem még több kisgyermek nevelése és a háztartás vezetése mellett is belefér. (Főleg, ha a férfi is segít, támogat, hogy felszabaduljon az idő.) Saját magunkért.

Ha ugyanis egy nő nem érzi jól magát a bőrében, elégedetlen a külsejével, az a mindennapok nyomása mellett felgyülemlett feszültséget csak erősíti, ami aztán zsémbeskedésbe, zsörtölődésbe mehet át, ami pedig a kapcsolat rovására megy. Aztán jön a duma, hogy azért lépett félre a férj, mert egy paraszt, nem becsüli meg, amit teszek érte, csak a szex kell neki, meg a külső a fontos... Valóban így csapódik le, de ugye nem ez a kiváltó ok (legalábbis az esetek jó részében).

Hasonlóképp, ha egy férfi lustaságból sörhasat ereszt és elhízik, milyen alapon várja el az asszonytól, hogy adjon magára?

Nagyon egyet értek 12-es Válaszolóval (mondjuk én nem bánom, ha a párom takarítás közben "slampos" :))

Igenis, nem szabad elhagyni magunkat, mert ha teszünk a külsőnkért (egészséges mértékben és keretek között), az a belsőnkre is hat, méghozzá pozitívan (és az ágyban mutatott teljesítményünk is javul :)).

2012. jan. 4. 18:11
 33/33 Lifeishard ***** válasza:
26/F vagyok
2012. jan. 4. 18:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!