Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Örök vitatéma ezen az oldalon....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örök vitatéma ezen az oldalon. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Rengeteg kérdés kapcsán felmerült már, hogy a párkapcsolatban mennyit számít a külső megváltozása, elhanyagolása. Az egyik tábor szerint "aki szeretett 50 kilósan az szeressen 80 kilósan is", a másik tábor szerint viszont nem lehet okolni senkit azért, ha nem vonzódik úgy a párjához 30 kg felesleg után, mert teljesen érthető.

A kérdést Müller Péter cikke ihlette, én nagyon egyetértek vele:

[link]

Idézet: "A "Nekem így vagy jó, ahogy vagy" - nem a szeretet szavai. A kertedet sem fogadod el, ha gazos, a kutyádat sem, ha loncsos, mert ha szeretsz bárkit, bármit, gondozod. Önmagadat is."

Nem pocskondiázásra, hanem kulturált vitára, véleménynyilvánításra szólítalak fel benneteket.

2012. jan. 3. 10:30
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
A külső igenis sokat számít ,aki nem így gondolja az hazudik.Ha nincsen meg a kölcsönös vonzalom akkor az a kapcsolat hosszú távon nem fog jól működni.Én csak olyan emberrel járnék aki külsőleg bejön , hiába jó fej meg kedves azt mondom neki hogy inkább legyünk barátok.Én alapból az egészséges életmód és a sportolás híve vagyok úgyhogy ha önhibájából hízna 30 kilót akkor lefogyasztanám.
2012. jan. 3. 10:51
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

Nos, nálam ez úgy van, hogyha én szeretek valakit, fontos nekem az illető, akkor lustaságot nem ismerve igenis igyekszem magamból mindig a lehető legjobbat kihozni, külsőleg, belsőleg egyaránt, és a környezetemet is beleértve, mert szeretném őt megtisztelni, elégedetté tenni az által is, hogy ápoltnak lát engem és a környezetemet.Másrészt ezt a magam méltóságáért is teszem.

Nem kell nagy dolgokra gondolni, tiszta, csinos öltözék, rendezett frizura,tiszta lakás, kellemes fellépés, ennyi.És mértékletesen élni, normális szinten vigyázni az egészségünkre és az alkunkra.

Ezt megteszem a páromért, a gyerekemért, magamért, sőt, még az utcára sem lépek ki pacuhán, szintén magamért, meg persze a többiek megtiszteléséért is.

Ha mondjuk egy feleség egy idő után elhagyja magát, slampos lesz és (nem betegség következtében) elhízik, akkor valószínűnek tartom, hogy vagy nem szereti már a párját igazán(most mindegy, hogy okkal vagy ok nélkül), vagy van benne egyfajta önzőség, vagy kényelmesség.Olyan ember, aki csak a másiktól várja az önzetlen szeretetet és elfogadást, míg maga annyit sem tesz érte, hogy legalább megfésülködjön.De kérdem én, ha valakit ennyire nem érdekel a dolog, akkor érdemes-e egyáltalán vele maradni?

2012. jan. 3. 10:55
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

ma 10:40

bocs az offért, de az ilyen szolgalelkű nőktől eldobom az agyam. Őskövület felfogás, nem hiába van némelyik férfiúnak irreálisan magas elvárása, a magyar nőknek meg önértékelési zavara...

Mi az, hogy a férfi simán elengedheti magát? Nem tudnék a párom szemébe nézni, hogy miközben ő mindent megtesz a külejéért, én szépen eleresszem magamat, teljesen elavult nézet ez. Imádok sportolni, barátnőm is, így szép az élet.

Viszont nem ítélem el azokat sem, akik elhíznak, vagy picit ducogók. Sok haverom szereti a teltebb nőket.

2012. jan. 3. 10:56
 14/33 anonim ***** válasza:
78%

Én is azok nők táborába tartozom akik 60 kilóról 80 kilóra híztak.Az én esetemben a rák okozta.Jobban mondva a kemo,és az ezzel járó egyéb dolgok.Igen,nem vagyok modell alkat.De tiszt vagyok,ápolt vagyok.Igyekszem egészségesen élni,és igyekszem nem az egészségem kárára lefogyni.A férjem szeret,és bár többször mondtam,hogy szégyellem,hogy elhíztam,de neki ez is tetszik,mert ahogy mondja "szépen eloszlik a súly,és ma is csinos vagyok..

A férjem is hízott..nekem is jobban tetszik,hogy olyan mackós lett..De ő sem hanyagolja magát.Ápolt,tiszta,frissen borotvált..

Attól,hogy valaki hízott,még nem jelenti azt hogy már büdös is,borostás is,koszos,és ronda..Sokszor találkozom olyan nőkkel/férfiakkal akik jó alakúak,vékonyak,mégis büdös izzadságszagúak van,ápolatlanok..

Én azt mondom,hogy ha egy házasságban már gondot okoznak a + kilók,akkor ott az érzelmek sosem voltak igaziak..Nagyobb gond az,ha a külsők jobban számítanak..Újra mondom.Nem az ápolatlanságról beszélek.

2012. jan. 3. 10:57
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

Na, azért a 80 kg-s nőket ne tehenezzük le, én 176 cm magas vagyok és 76 kg, a tehéntől igen messze állok. Sokak szerint most vagyok pont jó. Felszedtem az utóbbi 4 hónapban 10 kg-ot, sajnos nem tudom megállni, hogy ne pótoljam valahogy a cigit - mivel szeptember óta nem gyújtottam rá - és sajnos ez van...

A férjem szerint is teljesen jó vagyok így.

De ha még feljebb kúszik, bizony elkezdek diétázni. Nem csak a férjemért, hanem magamért is.

Nekem is ez a meglátásom a férjemmel "szemben", hogy 10 kg-ot simán hízhat, de fölötte már vigyázni kell.

Ha 30 kg-ot szedne fel akár ő, akár én, annak valószínűleg komoly egészségügyi oka lenne, mivel azért odafigyelünk arra, hogy mit eszünk.

2012. jan. 3. 11:03
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

# 3

Hát azért ez nagyon durva...Nem azért sportolok, figyelek magamra, hogy utána egy haonló mentalitású, saját igénytelenségét hímsovin eszmékkel védő szerencsétlennel legyek együtt. Ahogy valaki írta fentebb, ez tényleg őskövület felfogás, főleg Magyarországon tendencia.

Más: lehet, hogy valaki betegség miatt hízik el, akkor mi van? Van olyan telt barátnőm, aki igazi férfimágnes, olyan kisugrázása van, hogy csak na!:)Mindenkinek mások az igényei.

2012. jan. 3. 11:03
 17/33 anonim ***** válasza:
29%

Azért eklég ritka, hogy valaki betegség miatt hízik el. Nyilván rájuk nem lehet azt mondani, hogy igénytelenek magukra. De lássuk be, általában nem emiatt híznak el az emberek. Csak simán szeretnek enni. Sokat. És erről csak ők tehetnek.

Egy szóval sem mondtam, hogy a férfiaknak joguk van elhízni. Azt mondtam, hogy egy nő előbb fogja elfogadni a kissé túlsúlyos férjét, mint a férj a túlsúlyos feleségét. De ezt sem tényként kezeltem, hanem azt írtam, hogy ígí tudnám elképzelni. De ez attól még nincs így minden házasságban.

2012. jan. 3. 11:10
 18/33 anonim ***** válasza:

ma 10:40

Én azt vettem észre, hogy ezzel a "férfi 100 kiló felett kezdődik", "férfi lehet csúnya, de az nőnél bűn" stb. szöveggel azok a férfiak takaróznak, akik igénytelenebbek, vagy valami komplexusuk van a külsejük miatt. Így próbálják a nők önbecsülését a béka feneke alá vinni, hogy nekik is legyen esélyük.

Jelenlegi párommal-aki hivatásos sportoló-kissé túlsúlyos "állapotban" jöttem össze, nagyon szeretett töltött galambként. Aztán egy betegség miatt fogytam elég sokat, és így is szeret.:) ez egy fordított példa:)

2012. jan. 3. 11:23
 19/33 anonim ***** válasza:

11:23-nak:

Egy szóval sem mondtam, hogy a férfiaknak joguk van elhízni. Azt mondtam, hogy egy nő előbb fogja elfogadni a kissé túlsúlyos férjét, mint a férj a túlsúlyos feleségét. De ezt sem tényként kezeltem, hanem azt írtam, hogy ígí tudnám elképzelni. De ez attól még nincs így minden házasságban.

2012. jan. 3. 11:30
 20/33 anonim ***** válasza:

Jaa, én nem beléd kötni akartam, meg nem is állítottam,

hogy Te azt írtad volna. Csak leírtam egy tapasztalatomat, mert ez ugye létező jelenség. És igen, a nők elfogadóbbak, ez tény. Bár férfiak közt nagyon sok toleráns ismerőösm van.:) Meg hát ugye nők közt is van jó pár kemény kritikus.

2012. jan. 3. 11:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!