Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik reménytelenül szerelmesek. Ugye probálják kiverni a fejükből a másikat. Szerintük könnyebb lenne ha megadatna az a lehetőség h legalább 1 napot együttlehessenek?
Am nem kell buslakodni meg kell hódítani :)
Én mar mindent eldöntöttem tudom mit akarok tőle meg ilyenek csak meg kell hódítani esetleg elszeretni ha barátja van :)
Az nem biztos, hogy jó....
Ha 1x találkozhatsz csak vele, akkor utána az fog a fejedben járni minden nap h de szép volt azaz 1 nap..de olyan nem lehet többé....
Szóval vagy átélsz egy ilyen napot ami egy hiú és kínzó ábránd marad örökké....
Vagy nem találkozol és nem téped fel jobban a sebeidet.
27/f
Én mindenképp bevállalnám, inkább tudjam, minthogy azért sírjak hogy milyen lehet. én valahogy ilyen vagyok, azt nem állítom hogy könnyebb lenne, de én akkor is bevállalnám.
Volt is már ilyenre példa egyébként, borzasztó szerelmes voltam, a srác kedvelt de kapcsolatot nem akart, viszont mikor elmentünk bulizni, akkor kavart velem. Tudtam hogy nem fog többet akarni tőlem, de bevállaltam, varázslatos érzés volt hogy megcsókolhattam. Akkor sem bántam meg és most pár év távlatából sem. Sokszor a pillanatnak élek. Inkább azt bánjam meg mint ami nem történt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!