Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon szűkös anyagi helyzetbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szűkös anyagi helyzetben bnő szerzésre van egyáltalán lehetőség?

Figyelt kérdés

Értem ezalatt, a ~0FT egyenleget

16F

2011. márc. 6. 01:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Van.
2011. márc. 6. 01:47
 2/13 anonim ***** válasza:
16 évesen simán, ebben a korban még nem nagyon nézik a lányok a pénzt. Huszonévesen lesz inkább fontosabb, mikor már családalapításban gondolkodnak.
2011. márc. 6. 01:49
 3/13 anonim ***** válasza:

persze, vannak olyan csajok, akik nem várnak ajándékot.

mínuszba azért ne menj át ;)

2011. márc. 6. 01:54
 4/13 A kérdező kommentje:

nem poénból kérdeztem..

hja, csak ha mennénk vlhová nekem illene fizetni, aztán a későbbiekben meg fele-fele.. csak most lesz pl torkos csütörtök akk megint a fiúnak illik

szal hülyeség ez az egész, hogy lehet.. a bnőhöz pénz kell, fel kell fogni..

2011. márc. 6. 01:59
 5/13 A kérdező kommentje:

pl sétáltok.. útközbe van egy fagyizó / fornettis akármi, csak fesztivál és a csaj néz.. kicsit se lenne égő..

felejtős ember..

2011. márc. 6. 02:10
 6/13 anonim ***** válasza:
Max első randit kell neked fizetni, utána fele-fele, vagy az fizet akinél épp van pénz. Gondolom néha te is kapsz ha kérsz. Én nem várnám el a barátomtól hogy mindent ő fizessen.
2011. márc. 6. 02:30
 7/13 anonim ***** válasza:
Ilyenkor még a legtöbb lánynak inkább a külső számít, mint a pénz. Idősebb korban már vegyesebb a kép.
2011. márc. 6. 07:37
 8/13 anonim ***** válasza:
Első randin inkább szedjél neki virágot a rétről. 0 Ft és még jobban is fog örülni neki mint egy fagyinak ilyen hidegben.
2011. márc. 6. 10:32
 9/13 anonim ***** válasza:

Két hónapja van csajom, de eddig max kb 2-3 ezret ha ráköltöttem. Nem tudom te mit képzelsz el randinak de mi legtöbbször csak simán sétálunk és együtt vagyunk. Eddig egyszer vettem neki egy italt egyszer meg szülinapi ajándékot, szóval egyszerűen csak ne menj költős helyekre.

17/F

2011. márc. 6. 10:46
 10/13 anonim ***** válasza:
fizesd ki a sajátod csak!
2011. márc. 6. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!