Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, akik folyton azzal jöttök, hogy a csajoknak csak a pénz kell, és arra mind ugrik. Nektek volt már valaha NORMÁLIS párkapcsolatotok?
Szerintem főleg bizonyos kor után számít a pénz. Amikor már az ember azon filózik, hogy összeköltözik a barátnőjével és hogy majd családot alapítanak. Ekkor már elég sokat nyom a latba, mert ki szeretne nyomorogni. De én azon a véleményen vagyok, hogy keressük meg együtt azt a pénzt.
Igen, megcsaltak, és haragszom is arra a lányra, nem mondtam, hogy nem. De túltettem magamat rajta, mert megértettem, miért csinálta, és bár egyáltalán nem tartom jogosnak, ha évek múlva is ezen rágódnék, mégis mire mennék vele? Ha meg szerinted a megcsalásnál nincs undorítóbb dolog (szerintem sincs), akkor mivel magyarázod azt, hogy én ennek ellenére mégsem ítélem meg a teljes női nemet felszínes pénzéhes r*bancok gyülekezetének?
Na igen, az ápoltság megint egy érdekes dolog. Sok pasinak ápoltság = márkás cuccok, legdrágább dezodorok és parfümök. Nos, nekem nincsenek márkás cuccaim. Szerintem az olcsó helyeken, vagy akciósan vett, vagy kínai piacos termékekkel is lehetek igényes, nem kell ehhez egy 15 ezres pulcsi. Abból a pénzből és 4 másik pulcsit veszek magamnak. Szüleim csak kevés pénzt adnak, koliban lakom, ösztöndíjból és olykor melóból finanszírozom a költségeimet.
Amikor a pénzéhességről rinyál a sok pasi, hogy anélkül rájuk sem néznek a nők, akkor ők nem arról beszélnek, hogy nem tudják saját maguknak a minimálisan elvárt igényességet sem megadni, hanem hogy a csajoknak ilyen, meg olyan dolgokra, extrákra van szükségük (drága kocsi, márkás ruhák vásárlása etc) és ezért nem jön össze velük. Természetesen egy alapigényességet (tisztaság, ápoltság) elvár az ember, de ez vica-versa. Ha ebből indulunk ki, akkor a pasiknak is fontos, hogy nőnek legyen pénze, mert különben ő is igénytelen, szóval mi itt nem erről beszélünk, mert ez egy kölcsönös igény a másik felé, nincs benne semmi extra. De ahogy a kérdező is írja, rendes, normális, igényes ruhákat meg lehet venni a kínai piacon, 5-öd annyiért mint a márkásat a boltban. Szóval nem hinném, hogy ez pénzéhségre utalna.
Az hogy a másik kommentelő éppen két ilyen csajt fogott ki, azt sajnálom, de attól, hogy magába roskad (bár azt nem írja, hogy itt tett volna) és pocskondiázza a nőket nem hiszem, hogy jobb lenne a helyzete. Az hogy valaki legyen férfi korántsem arra volt célzás, hogy hunjon szemet minden felett, de az hogy valaki egy rinyagép, és csak a nők szapulásáig lát, hogy nincs párkapcsolata, az igenis férfiatlan, mert ha férfi lenne, akkor tenne valamit a változás érdekében. Amíg csak a saját baját-buját látja, és ezen kesereg és ezen nem tud túllépni, az számomra gyenge és férfiatlan. Egy férfi kidepizi magát, és megkeresi a megoldást a problémája megoldására. Ennél jobban nem tudom elmagyarázni, hogy számomra mi a férfiatlan a sok rinyálásban.
Elismerem, hogy megvan ugyanez csajban is, és őnáluk is az a probléma, hogy nem magukban keresik a hibát, hanem a létező összes férfiban. Közben lehet el van hízva, és közben azt szajkozza, hogy mert a pasiknak csak a plázacicák kellenek. Ez sem igaz, ez is egy nagyon rossz általánosítás, csak nekik is könnyebb a pasikat hibáztatni, mint lemenni futni, és kevesebb nasit enni. Ők is gyengék, ők is nőietlenek, és ők is szánalmasak. Ez megvan mindkét nemben.
27/n
"Igen, megcsaltak, és haragszom is arra a lányra, nem mondtam, hogy nem. De túltettem magamat rajta, mert megértettem, miért csinálta, és bár egyáltalán nem tartom jogosnak, ha évek múlva is ezen rágódnék, mégis mire mennék vele? Ha meg szerinted a megcsalásnál nincs undorítóbb dolog (szerintem sincs), akkor mivel magyarázod azt, hogy én ennek ellenére mégsem ítélem meg a teljes női nemet felszínes pénzéhes r*bancok gyülekezetének?"
Meg is válaszoltad magadnak. Azért mert megérted, hogy miért tette. Sőt talán még be is magyarázod magadnak, hogy te voltál a hibás. Én soha nem tudnám megérteni, hogy megcsaljanak, mert nem vagyok egy 120 kilós, kopasz, agresszív állat, aki az első szóra agyon veri a nőjét, ha nem tetszik neki valami. Ha annyira nem tart érdemesnek, hogy megbeszélje velem a gondjait, akkor menjen is a p.csába. Nem sokra mész vele, ha még évek múlva is azon szenvedsz, hogy megcsaltak ez igaz. De ez is olyan mint a bizalom. Ha egy adott személyben elveszted a bizalmadat, már nem lesz ugyanaz mint korábban. A megcsalás elszenvedői is ilyenek. Ráadásul rengeteg ember van, rengeteg mentalitással. Van, aki azt is leszarja, ha hússzor megcsalják. Szerintem viszont természetes, hogy az ember egy ilyen húzás után kiakadjon és anyázzon egy sort egy ideig, mert ez nem egy kis botlás, amit könnyű elnézni, így akik itt szenvednek, azokról nem tudhatod, hogy mikor történt a dolog.
"Az hogy a másik kommentelő éppen két ilyen csajt fogott ki, azt sajnálom, de attól, hogy magába roskad (bár azt nem írja, hogy itt tett volna) és pocskondiázza a nőket nem hiszem, hogy jobb lenne a helyzete."
Hát drágám nem roskadtam magamba, köszönöm élek és virulok, én az ilyen eseteken már csak nevetni tudok. Álljon nyugodtan tovább az ilyen, ha azt hiszi nálam jobb pasit kap sok sikert hozzá.
Nem pocskondiáztam senkit, egy nőt sem. Csak megállapítottam, hogy tapasztalataim szerint a pénz igen is fontos ahhoz, hogy könnyebben tudjon az ember kapcsolatot létrehozni és fenttartani a másik nemmel. Anyagias világban élünk, pénz nélkül semmit nem lehet. Ha ez szurja a szemed, akkor sajnállak. Ez nem pocskondiázás.
Nem rinyálok, ha esetleg nincs barátnőm, el se tudnád képzelni, hogy mennyit teszek azért, hogy fejlődjek és mindig-mindig jobb legyek minden téren. Közel sem tartom magam azok sorai között, akik ülnek otthon és sírnak a párnájukon.
Sajnálom, de ha nem haragszol kivonom magam az általánosításod alól. De amíg ennél jobb tapasztalataim nem voltak, lesznek addig hadd maradjon meg ez a véleményem. Ha lesz jobb, te leszel az első, akinek szólok. :)
„ó, de a többség, akik itt szenvednek, írták, hogy nem volt még normális kapcsolatuk. Ergo nem volt részük abban a sokkban, amit egy megcsalás jelent.”
Honnan tudod, hogy nem azért nem volt normális kapcsolatuk, mert a csaj nagyon hamar félrekúrt?
”Nekem is eltelt némi idő, mire túltettem magam rajta, hidd el, borzasztóan szarul esett. De attól, hogy ő ilyen volt, még a többi lány nem ilyen.”
Na ugye. Nekem sem egyik napról a másikra ment, ami természetes is. Nyilván neked sem az volt az első gondolatod, hogy a többi lány nem ilyen, hanem, hogy az összes k.rva.
”Épp ez az, hogy egy-két ilyen eset után sem kéne általánosítani. Azt meg azért kb látni, melyikek azok a lányok, akik nem hűséges típusok, vagy akiknek nagyon számít a pénz, le lehet ezt venni pár beszélgetésből is kb (már ami a pénzhez való hozzáállást illeti), és akkor azokat el kell kerülni.”
Ha ránézésre meg lehetne állapítani, akkor nyilván sosem történne megcsalás. Sokan csak egy bizonyos idő után mutatják ki a foguk fehérjét. Nem értem miért b.szogatsz másokat. Neked is időbe telt a dolog nem igaz? Akkor hagyd meg másoknak is az időt, hogy túltegyék magukat rajta, mert senki sem fog évekig ezen szenvedni, de azt sem lehet elvárni, hogy pár nap alatt túllépjen rajta.
De remélem az olyan kérdéseknél is így állsz hozzá a dolgokhoz, mint pl. „miért ilyen mocsok az összes férfi?” „miért használ ki mindig minden pasi?” stb.
Amikor én épp a regenerálódás fázisában voltam, akkor sem gondoltam azt, hogy csak akkor lehet jó csajod és normális kapcsolatod, ha tele vagy pénzzel, és nem nyafogtam ilyen szánalmas módon. Aki férfi, miért nem keresi saját magában IS a hibát?
Amúgy meg itt most tökre nem a megcsaltakról volt szó, azokkal együttérzek. De akik itt amiatt siránkoznak, hogy minden csaj hű de pénzéhes, és ha nincs valami jó autód, akkor rád sem néznek, azok többségeének nem is VOLT kapcsolata. És ennek semmit köze a megcsaláshoz, de nem jut el a tudatukig, hogy valamit nqgyon rosszul csinálnak, mert ha körbenéznének az ismerettségi körükben (NEM UTCÁN), akkor látnák, hogy kevésbé jóképű, sőt, csúnya pasiknak is van barátnőjük, és nem mind gazdag. És nagyon sok helyes, aranyos lány van, nem mindig csak a tökéletes alakúakat és aranymetszés szerinti arcúakat kéne észrevenni.
Engem az zavar, hogy férfiak hogy tudják hisztiből ennyire elhagyni magukat, hogy itt nyafognak a hülyeségekről... FÉRFIAK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!