Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire jelenthet gondot a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jelenthet gondot a pénz egy párkapcsolatban? Ez alatt a köv értem. Lent.

Figyelt kérdés

mondjuk mikor még csak ugy vagytok eggyütt h külön éltek akk talán még nem annyira probléma.arra gondolok most h képes valaki azért elhagyni a másikat mert ugy érzi az nem tudná megadn megadni neki azt az anyagi biztonságot amit szeretne ahhoz h megfelelo korulmények között tudjanak családot alapitani.persze ehhez két ember kell de még is lehet h valaki igy gondolkozik,

felmerült bennem a kérdés h ha tényleg szeretünk valakit akk ilyen ok miatt képesek lennén-e elhagyni a másikat.

2011. dec. 6. 16:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem nincs gondom a pénzzel, mert soha sincs...

Nem igazán tudok férrerakni, mert elmegy számlákra, barátnőm viszont nem hagyott el (eddig) emiatt.

2011. dec. 6. 16:06
 2/5 A kérdező kommentje:
engem sem egy kedves barátom nője akire én gondoltam már a kapcs. elején is kicsit érdekes volt, nem volt az a pénzéhes valaki de ....
2011. dec. 6. 16:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem hagynám el miatt a pasimat, majdcsak valamit kitalálnánk. Akkor hagynám el, ha nem lenne melója, de viszont nem is akarna dolgozni. Ha megvan benne az akarat, akkor ott már lehet megoldást is találni.
2011. dec. 6. 16:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát necces kérdés.Az a normális,ha hozzádhasonló anyagi körülményekkel rendelkező emberekkel ismerkedsz,és közülük választaszt párt.A szokásait meg úgyis megismered,ami alapján pedig vagy megtartod,vagy elküldöd őket.

Az biztos,hogy nagy különbségekkel nem szaba párkapcsolatba belemenni,mert előbb-utóbb úgyis kiütköznek a problémák.

Pl elég nagy probléma,ha az egyik félnek van lakása,nem hitelből stb,a másik tele van adósságokkal és albérletbe v a szüleivel lakik.Ezekkel számolni kell már egy bizonyos kor felett.(23-25).De 20év alatt,mikor még 90%-ban mindenki tanul és a szüleivel él,azt mondom ez nem számít egyáltalán :)))

2011. dec. 6. 16:31
 5/5 anonim ***** válasza:
valamilyen szinten igaz hogy nagy anyagi külömbséggel nem szabad kapcsolatott teremteni.ez volt az álom ,már abba a világban vagyunk.új gazdag az új milliomasal van aki meg küzködik kicsit jobb életért annak úgy is csoro jút
2011. dec. 6. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!