Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tudnak a nők időben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudnak a nők időben észbe kapni?

Figyelt kérdés
Nagy részüket tizenévesen őket csak a fäsz érdekli. Huszonéves meg a pénz. Harminc felett már kezdenek ezekből kinőni és normálisak lesznek. Miért nem tudnak előbb?
2011. dec. 1. 10:12
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Általánosítókérdések.hu
2011. dec. 1. 10:19
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Nagy részüket meg nem. Ja, hogy ők nem elég jók neked? Sz*r ügy...
2011. dec. 1. 10:20
 3/20 anonim ***** válasza:
83%

Néztél már utána hogy a nők mit gondolnak egy ilyen témában a férfiakról/pasikról?

Tizenévesen még gyerekek,komolytalanok,huszonévesen csak a p*na,pia,haverok és mikor 30on túl megjelenik az első ősz hajszáluk:"ba***a meg,öregszek,asszony kell,család kell.

2011. dec. 1. 10:23
 4/20 anonim ***** válasza:

Miért? Szerinted a férfiak különbek? :D

Egész életük során szív helyett a farkuk vezérli őket és vannak olyanok akik agyilag örökre gyerekek maradnak.

2011. dec. 1. 10:24
 5/20 anonim ***** válasza:
79%
Ez tényleg nem igaz. Aki ilyen, az ki se növi. Ennyire tényleg nem kell általánosítani.
2011. dec. 1. 10:24
 6/20 anonim ***** válasza:
előző vagyok.ebből következik(???):kevés kivétellel a 30as éveinkben leszünk eléggé felnőttek a családalapításhoz (???)
2011. dec. 1. 10:26
 7/20 szamóca.. ***** válasza:
100%

miért mit akarsz? tizenévesen háromgyerekes családanyát? el vagy tévedve.

egyébként is a "nők" mint olyan nem létezik, de oké, legyen neked a nők ilyenek. akkor pedig ez az élet rendje: tizenévesen bulizik éli az életét, huszonévesen megteremti a körülményeket, harminc krül pedig családalapításon gondolkodik.

2011. dec. 1. 10:30
 8/20 anonim ***** válasza:
42%

"huszonévesen megteremti a körülményeket"

Fordítom: A jóképű macsó rosszfiúk helyett elkezdi kereseni az unalmas, de megbízható, jó állással rendelkező pasit, akit majd később kihasználhat és megcsalhat, elválhat tőle, de a jó kis gyerektartásra azért igény tart.

2011. dec. 1. 10:37
 9/20 szamóca.. ***** válasza:

nahát, örülök hogy az összes nő egy darab sztereotípiává zsugorodott.

ilyen primitív -valóság tartalom nélküli - sértéseket én is tudok mondani kedves utolsó:

naná hogy keresem a gazdag hülyegyereket akit aztán otthagyhatok, hiszen az évek folyamán megtanultam, hogy minden pasi olyan disznó, ugyis csak megver megcsal, csak a p.nára játszik és csak a mellem kell neki. szegény lányok! nektek, férfiaknak, kortól függetlenül csak a punci kell:(

tessék...

2011. dec. 1. 10:40
 10/20 anonim ***** válasza:

OMGXD

Férfi vs Nő- Halál a ragadozó ellen 3XD

Hát azért azt nem mondanám hogy életünk végéig a farkunk irányít. Me akármilyen is szép csaj hajtott rám nem csaltam meg a párom és el is jegyeztem őt szal én ezt ki kérem magamnak:D Apropó ő meg nem pénzéhes. Az olyanokat úgy b*sznám ki mint a fityfenét:D

20/F

2011. dec. 1. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!