Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudnak a nők időben észbe kapni?
Néztél már utána hogy a nők mit gondolnak egy ilyen témában a férfiakról/pasikról?
Tizenévesen még gyerekek,komolytalanok,huszonévesen csak a p*na,pia,haverok és mikor 30on túl megjelenik az első ősz hajszáluk:"ba***a meg,öregszek,asszony kell,család kell.
Miért? Szerinted a férfiak különbek? :D
Egész életük során szív helyett a farkuk vezérli őket és vannak olyanok akik agyilag örökre gyerekek maradnak.
miért mit akarsz? tizenévesen háromgyerekes családanyát? el vagy tévedve.
egyébként is a "nők" mint olyan nem létezik, de oké, legyen neked a nők ilyenek. akkor pedig ez az élet rendje: tizenévesen bulizik éli az életét, huszonévesen megteremti a körülményeket, harminc krül pedig családalapításon gondolkodik.
"huszonévesen megteremti a körülményeket"
Fordítom: A jóképű macsó rosszfiúk helyett elkezdi kereseni az unalmas, de megbízható, jó állással rendelkező pasit, akit majd később kihasználhat és megcsalhat, elválhat tőle, de a jó kis gyerektartásra azért igény tart.
nahát, örülök hogy az összes nő egy darab sztereotípiává zsugorodott.
ilyen primitív -valóság tartalom nélküli - sértéseket én is tudok mondani kedves utolsó:
naná hogy keresem a gazdag hülyegyereket akit aztán otthagyhatok, hiszen az évek folyamán megtanultam, hogy minden pasi olyan disznó, ugyis csak megver megcsal, csak a p.nára játszik és csak a mellem kell neki. szegény lányok! nektek, férfiaknak, kortól függetlenül csak a punci kell:(
tessék...
OMGXD
Férfi vs Nő- Halál a ragadozó ellen 3XD
Hát azért azt nem mondanám hogy életünk végéig a farkunk irányít. Me akármilyen is szép csaj hajtott rám nem csaltam meg a párom és el is jegyeztem őt szal én ezt ki kérem magamnak:D Apropó ő meg nem pénzéhes. Az olyanokat úgy b*sznám ki mint a fityfenét:D
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!