Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudnak a nők időben észbe kapni?
Én egy szóval sem mondtam, hogy nincs igazad a férfiakról :)))
De a verést ki kérem magamnak, még egy nőmet sem bántottam fizikálisan, a mostani párommal 8 éve vagyunk együtt, volt már kb. 3-4 alkalom amikor majdnem, de mindig visszafogtam magam. Még akkor sem vertem meg amikor rájöttem, hogy megcsalt.
#10: én sem mondanám hogy a fenti állítások igazak rám. ezért hoztam én is ilyen primitív példákat, mert így egy szintben van.
#11: a verést kéred ki magadnak, én meg a pénzéhséget. ismét: ezért hoztam ezeket példákat.
állítsátok párhuzamba: ezek az "általános férfi-női vita" alapjai. a pénzéhes k.rvák, az agresszív pasik, a f.szt akaró nők, és a csak puncira hajtó férfiak. épp annyi igazság van az én példáimban mint a kérdezőében.
#12!
Tehát 100%-ig igazak?
gratulálok, leülhetsz, egyes.
de tudom már mi a bajod. annyira szerencsétlen és buta vagy,hogy egy nőnek sem kellesz, ezért ránk kensz mindent. erről nem én tehetek.
bagolymondjaverébnek.hu
-.-'
egyébként meg nem tudom honnan a f*szból veszed ezt, a mi társaságunkban senki sem ilyen. 20as éveink elején vagyunk, és mindannyian azon vagyunk hogy minél előbb meg tudjuk teremteni a környezetet a családalapításhoz, többen meg is találtuk már a hozzánk illő párt is. Rohadtul unom már, hogy mindenhol azt olvasom hogy a lányok mind ribancok, nekem egyetlen ilyen haszonleső, ringyó, pénzsóvár, f*szcibáló, kihasználó barátnőm sincs, nem tudom hol találkoztok ilyenekkel, de k****rossz helyeken keresitek akkor!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És ezennel az értelmes normális lények nevében KIKÉRJÜK MAGUNKNAK !!
Lehet én meg a barátnőim földönkívüliek vagyunk. Én 19 évesen kezdtem pasizni, és rögtön az első kapcsolatom komoly is lett. 4 évig voltunk együtt, de MEGCSALT egy másik lánnyal. Szegény volt, és kifejezetten csúnyácska, bár nekem tetszett, mégis ő hagyott el.(Pedig szép lánynak számítok.)
A második kapcsolatom 4 éve tart, 3 éve élünk együtt, hozzáteszem nem gazdag és nem Brad Pitt, de nagyon szeretem. Az intelligenciájával és talpraesettségével, na meg a huncut szemeivel fogott meg. :)
26N
1, Ne általánosíts
2, Ahelyett, hogy itt siránkozol a tinip*nák fäszéhsége miatt inkább használd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!