Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, akik folyton azzal jöttök, hogy a csajoknak csak a pénz kell, és arra mind ugrik. Nektek volt már valaha NORMÁLIS párkapcsolatotok?

Figyelt kérdés
Mostanában nagyon sokat látni belőletek. Bár sokan valszeg nem adnak majd őszinte választ. Én sem vagyok helyes srác, sőt, szerintem átlagon aluli vagyok, csóró egyetemista, mégis volt már két több éves kapcsolatom is 20 éves koromra. Nem gondoljátok, hogy esetleg bennetek van a hiba?
2012. jan. 3. 01:40
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

A kérdezőnek válaszoltam. Ha pedig az összefüggésre szeretnél rájönni akkor agyalj picit de ha végképp nem megy tessék:

Ne általánosítsunk, ahány ember annyi féle hülyeség.

2012. jan. 3. 02:25
 12/27 A kérdező kommentje:
Tudom az összefüggést, de mostanában annyi ilyet olvasok, hogy már engem zavar, hogy egyes "férfi" társaim úgy nyafognak, mint a 10éves hugom, ha elfelejtek neki csokit hozni a boltból.
2012. jan. 3. 02:38
 13/27 anonim ***** válasza:
0%
Én csak azt nem értem, hogyha neked minden fasza, volt kapcsolatod, akkor miért foglalkozol mások sirámaival? Arra is kiváncsi lennék, mennyire voltak komolyak, hiszen ha pl, 15 évesen kezdted és 20-ra kettő volt, akkor max 1-2 évesek voltak, az meg lóf.sz.
2012. jan. 3. 02:50
 14/27 A kérdező kommentje:
Volt egy másfél éves 15 évesen, az nagy szerelem volt eleinte, csak megcsalt a lány. Aztán 17 éves koromtól volt mégegy a közelmúltig, az meg majdnem 3 év volt. Nem hiszem, hogy ez lóf*sz lenne, fiatal korban ezek is hosszú kapcsolatok, nem kezdheti mindenki 6-7 évesekkel. Plusz azért foglalkozom ezzel, mert engem megcsaltak, mégsem gondolok ilyeneket, mint ők, akiknek még csak kapcsolatuk sem volt. És érdekel, mi olyan indokuk van, ami miatt azt mondhatnák, jogosan, hohy mindenki köcsög, csak ők nem... Gondolkozzanak és legyenek férfiak.
2012. jan. 3. 03:17
 15/27 anonim ***** válasza:
30%
Maga a kérdés egy paradoxon. Ha valakinek nincs pénze és nem néz ki jól hogy legyen normális kapcsolata? Mikor pont ezek kelenek egy normális kapcsolathoz.
2012. jan. 3. 08:50
 16/27 anonim ***** válasza:
75%

Na látod, épp erről beszél a kérdező. :) Mivel a kettő nem jár együtt. Az hogy vannak ilyen p.icsák, akiknek ez a fontos, az nem jelenti azt, hogy a többség ilyen. És jól mondja a kérdező, általában azok esnek az ilyen általánosításba, akik még nem láttak élőben meztelen nőt sosem, és mondvacsinált hazugságok mögé bújnak, ahelyett, hogy saját magukban látnák meg a hibát, amiről azt hiszik, hogy nincs. :)

És hogy mért foglalkozik vele a kérdező? Én örülök neki, hogy legalább egy férfi meglátja azt, ami a valódi probléma, és nem társul be a sok rinyagép közé. :)

27/n

2012. jan. 3. 09:07
 17/27 anonim ***** válasza:

nem csak ez az egy férfi, hanem szerencsére még rengeteg másik is.

már többen rámutattak arra, hogy a gyik.hu nem ad hiteles képet a "nagy átlag"-ról, ide a leginkább a lúzerek járnak. aztán ha akad egy-két tökös, értelmes válasz, azt meg ők jól lepontozzák, hogy el is menjen a kedve a normálisaknak az egésztől.

2012. jan. 3. 13:23
 18/27 A kérdező kommentje:
A kedves hölgy itt a végén nagyon jól megfogalmazta, amit gondolok. Szeretném, ha észrevennétek magatokat. Illetve tudni akarom, hogy valami pénzéhes csaj vágott e át titeket, azért vagytok ilyen véleményen, vagy tényleg csak bűnbakokat kerestek.
2012. jan. 3. 14:04
 19/27 anonim ***** válasza:
30%

"Plusz azért foglalkozom ezzel, mert engem megcsaltak, mégsem gondolok ilyeneket, mint ők, akiknek még csak kapcsolatuk sem volt. És érdekel, mi olyan indokuk van, ami miatt azt mondhatnák, jogosan, hohy mindenki köcsög, csak ők nem... Gondolkozzanak és legyenek férfiak."

Csakhogy a megcsalás a legmocskosabb dolog, amit el lehet követni a másik ellen, akit elvileg szeretünk. Szerintem teljesen érthető, hogy valakit ez annyira megvisel, hogy hosszú ideig nem tudja túltenni magát rajta. Sőt van, aki soha az életében és nem vigasztalja az a tudat, hogy nem mindenki ilyen. Egy elvont példa: ha tegyük fel egy fekete audit vezető, 18 éves elkényeztetett apuci hülye fiacskája elütné az anyádat, aki összetöri magát és hosszú ideig kórházban lenne, akkor nem lenne benned egy bizonyos harag és előítéled az audis hülyegyerekek iránt? Mert ugye nem mindegyik ilyen, mivel sokan szabályosan vezetnek?

És azt sem értem, hogy mi a helyzet azokkal a kérdésekkel, amikben csajok rinyálnak, hogy nincs kapcsolatuk. Azokért is a férfiak a hibásak, mint mindenért? Ugye mindenki azzal jön, hogy neki az érzelmek az elsők, de azért senki sem jönne össze egy szélsőségesen csóróval, vagy egy hajléktalannal, akármennyire is jó ember az illető.

A férfias viselkedés pedig nem azt jelenti, hogy mindig minden szart feltétel nélkül lenyelünk és azt mondjuk, hogy ez van ezt dobta a gép, mert a férfiak sem érzéketlen robotok.

Szerintem pedig foglalkozz a saját dolgoddal. Semmi jogod elítélni és lehordani másokat.

2012. jan. 3. 14:21
 20/27 anonim ***** válasza:

Nekem személyes tapasztalat miatt olyan a véleményem, amilyen. Volt már olyan barátnőm, aki azért nem akarta komolyabb szintre emelni a kapcsolatunkat, mert kevesebbet keresek, mint ő és így nem tudna felnézni rám. Másik barátnőm nem volt ennyire konkrét, de volt egy időszak, amikor nem tudtam annyi pénzt fordítani magamra és hát már nem néztem ki olyan "jól", mint ami az ő elvárásainak megfelelt volna, csorgatta inkább egy olyan pasi után a nyálát, akinek CLK Mercije volt és annyi anyagi háttere, hogy érdekessé vált a számára.

Akár ki mit mond, a pénz alap dolog egy kapcsolatban. Ha nincs pénz, nem tudsz a kinézetedre sem annyit szánni, hogy "ápoltnak" és szalonképesnek tűnj(fodrász, konditerem, ruhák, persze nem ilyen csira páwa stílusra gondolok, hanem egy normális ápolt megjelenést pénz nélkül lehetetlen összehozni). Megfelelő külső nélkül, lehetsz akármilyen nagydumás, belső értékekkel rendelkező ember, ha egy kopott farmerban, kinőtt polós bozontos hajú pasi vagy nő álna eléd nagy valónínűséggel jobban taszítana, mint egy jó megjelenésű. Ne is mondjátok, hogy ez nem így van. Ha nincs pénz, az ember kevésbé magabiztos, mivel azzal van elfoglalva, hogy tudja kifizetni a rezsit, meg ezek után jut-e még kajára, ha meg van mindened, ezek a terhek nem nyomják a vállad, a kedved, hozzáállásod is jobb, optimistább. Egy mosolygós, vidám ember jobb benyomást kelt, mint egy gondterhelt arcú ember. Nemde? Szóval a pénz nagyon is számít, ha nem is közvetlenül a nőknek, de hatással van az emberre, az ember pedig a nőkre.

2012. jan. 3. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!