Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi idő után kell hogy eljegyezzen egy pasi a barátnőjét? Lányok és fiúk válaszát is várom. 22/L
Másfél év után? Hova a francba gondolsz te? :DA::DA:D:
Én adnék neked. Egy kulcsot a bejárati ajtóhoz amin távozhatsz :DDD
Majd egy olyan 4 év múlva csibém... AMiből legalább kettőt együtt töltöttetek.
Én úgy vagyok ezzel a gyűrűs témával,h szép gesztus meg minden lenne a barátomtól,h így össze akarja velem kötni úgy mondd az életét,vagy,h ilyen tervei vannak velem,és biztos jól esne,de 2x meggondolnám,h igent mondok e,ez csak egy újabb ok veszekedésre,h kin mikor van a gyűrű,meg amúgy is, ráér az 3-4 év után amikor már teljesen biztosak vagyunk a dolgunkban.Meg nem akarok én 100 évig jegyben járni,ha tényleg eljegyez 2-3-4 év után,és rá egy évre lesz az esküvő,az pont ideális.Nem kell,h 1 év után gyűrű,aztán 1 év után esküvő meg minden. :)
20/L
Hogy mennyi idő után KELL????? KELL?? Kelleni nem Kell... Az meg hogy mikor érkezik el az ideje az meg a kapcsolatotoktól függ. De ha Szerinted ő még nem gondolkozik ilyenen, ha Szerinted, vagyis ilyenkről még nem is beszéltetek, akkor meg még abszolúte nem KELL.
Aki azért oltott mert 22évesen már lassan családot akarsz az mondjuk elmehet a csába, mért mikor kéne 30-40évesen? azért mert mondjuk valaki még tombol ilyenkor, nem kell hülyének nézni azt akinek már elég volt.
Viszont a pár mondatod alapján azt mondom hogy korai, nem vele, hanem egyáltalán, de nem azért mert 22 vagy....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!