Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi idő után kell hogy eljegyezzen egy pasi a barátnőjét? Lányok és fiúk válaszát is várom. 22/L
huhuhuhu
kérd meg te a kezét vagy várj tovább
Szerintem elég korai ...
Én úgy tervezem,ha lesz komoly barátom,akkor is csak több év után lenne meg az eljegyzés..és csak valamennyi együttélés után.
Nekem ez elég komoly dolog,azért többet várnék.
Ha közösek a tervek,célok,nézetek,gondolkodásmód,azonos az érdeklődési kör és már együttélés is van,akkor mondjuk 1év együttélés után.
Ha csak járogattok,egymásnál alszotok és nem laktok együtt...===>Akkor így le lehet élni éveket is...
Hát az emberek nem egyformák.
Mi lassan 4 éve járunk, de még biztosan nem mennék hozzá, pedig szeretem. Nem éltünk még együtt, és az szerintem kell házasság előtt.
Másfél év meg baromira nem sok idő. Előző barátommal 3 évig voltam, mégis vége lett.
De apum 3 hónap után kérte meg anyukám kezét, és a mai napig nagyon jól megvannak.
De ha emiatt szakítani akarsz, akkor lehet mindkettőtöknek jobb lesz úgy:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!