Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg kéne mondanom neki? pls
Figyelt kérdés
Szilveszterkor smároltam egy olyan lánnyal, akit már régóta ismerek. A napokban elkezdtem neki írogatni vagyis Szilveszter óta, neki facebookon. Nem tudom, hogy mit tegyek. Többször van úgy, hogy lelép köszönés nélkül (telorol). Néha veszi a poént, néha nem. Ő is kezdeményezett smárolást. Meg kellene neki mondanom, hogy mit érzek iránta?? Vagy először kérdezzem én? Utána mondjam meg neki? Mit tegyek?2012. jan. 2. 21:05
1/11 anonim válasza:
szerintem be volt rúgva és smároltatok. ennyi
2/11 A kérdező kommentje:
Se ő sem én nem voltam berúgva! Ez kimaradt Bocs. am 17/F
2012. jan. 2. 21:07
3/11 anonim válasza:
Akkor meg betépve... :D
Igen, mondd el neki, nincs vesztenivalód.
4/11 anonim válasza:
kezdj el vele beszélgetni hogy mit is érez, és mond el neki utána hogy mit is érzel :D fiatal vagy nem vesztesz semmit :D egyszer élünk :DD
5/11 A kérdező kommentje:
:)
2012. jan. 2. 21:09
6/11 anonim válasza:
Találkozz vele és most te smárold le.
7/11 anonim válasza:
Ja és ne zavard össze ezzel az érzelmes baromsággal. Érezzétek először jól magatok, az értelmek nem azért alakulnak ki, mert kimondják őket.
8/11 A kérdező kommentje:
Már az megvolt hogy jól éreztük magunkat, mert hazakísértem hajnalban 1-jén. Meg mondta ő is, mikor rákérdeztem, hogy jól érezte magát!
2012. jan. 2. 21:15
9/11 anonim válasza:
beszélgess vele személyesen. Nem muszáj rögtön érzelmekről, lehet akármitől. Ha éber vagy, a gesztussiból ki tudod következtetni, tetszel-e neki, és érdemes-e lépned. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!