Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi a véleményetek erről? Határozottság mindenáron?

Figyelt kérdés

Ma beszélgettem egy nagyon szép, eléggé népszerű lánnyal.

Mindenféléről eldumálgattunk, az exéről is: Azt mondta, hogy nem tetszett neki eleinte külsőre, ráadásul bunkó, primitív, buta, volt mellette 10 nője akivel csalta stb, de mégis visszamenne hozzá 11.-nek, mert olyan vonzó volt, hogy azt nem tudja szavakba önteni. Azért rákérdeztem, hogy ha külsőleg sem előnyös és ráadásul buta is, akkor mégis mi az ami vonzó benne. Azt mondta, hogy a határozottság, meg magabiztosság, amivel még a legnagyobb marhaságait is képes előadni. Mindenki tudta, hogy butaság amit mond, de mégsem "mertek" vele vitába szállni, mert minden hülyeséget megmagyarázott meg nem lehetett meggyőzni.

Így vélekedik erről egy 20 éves nő.

Arra irányulna a kérdésem, hogy mondjuk más 17-2x közötti nők hogy vélekednek erről? Tényleg ennyire vonzó pusztán az, hogy az illető határozott? Én nem tudom a véleményemet a világ egyetlen igazságeként beállítani, meg sokat gondolkodom azon, hogy vajon jól látom az adott dolgot, szóval bennem sosem lesz meg ez, ami a fenti esetben olyan vonzó volt. Kicsit igazságtalannak éreztem ezt az egészet, mert én törődnék vele, nem érdekelne mellette más és szeretném, és mégsem lehet az enyém. Bezzeg egy ilyen tuskó, aki megcsalja, semmibe veszi, sértegeti az kell neki, csak mert határozottan löki a baromságokat.

Ki érti ezt?

Én nem.

21/F

2012. jan. 2. 19:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

HEJ

"Régen mások voltak, de ma már csak arra tapadnak, aki egy adrenalinbomba, arrongáns stílusban beszél, megcsal, iszik stb"

bocs de én a határozottságkor nem erről beszélek. normális férfi is lehet ám határozott és lehet önbizalma. de ne fogjátok ám fel..

2012. jan. 4. 18:03
 12/12 anonim ***** válasza:
Ahány fajta ember, annyiféle ízlés.
2012. jan. 4. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!