Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit élt és él át az akit már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit élt és él át az akit már a terhessége alatt aztán később tovább csalt a férje?

Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok ilyen nők érzéseire.
2009. máj. 22. 11:26
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
HÁt pont ez az, a férj megmondta hogy mi történt, nem hazudott a feleségnek, és azt is megmondta hogy szereti azt a másik nőt, róla sem képes lemondani, de vállalta továbbra is hogy eltartja őket és felneveli a gyerekeket, mert kötelessége ezt tenni. De azért azt elmondanám még, ez a nő még életében nem dolgozott, és már 32 éves, mert hát világéletében a férj tartotta el, hozzászokott a kényelemhez, élvezte,hogy mindent megkap, csak egyről feledkezett meg törődni a férjével.
2009. máj. 22. 12:27
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát tudod... Én csak a gyereket sajnálom.
2009. máj. 22. 12:37
 13/29 A kérdező kommentje:
Pont a gyerekeket próbálják megóvni a sérüléstől ezzel, legalábbis megpróbálkoznak vele, mert hát egy idő után nem biztos hogy menni fog. EGyik félnél még kicsik a gyerekek, másiknál már nagyok, ott már beszéltek velük erről, hogy a szülők boldogtalanok és ezért másnál találták meg a boldogságot. Egy szülő mindig legyen bizalommal a gyereke iránt, a korának megfelelően, akkor a gyerek is bizalommal lesz iránta.
2009. máj. 22. 12:39
 14/29 anonim ***** válasza:
77%

A többiekkel ellentétben én nem feltétlenül a férjet hibáztatom. Amennyiben tényleg mindent megtett, hogy helyre hozza a dolgot, illetve megelőzze a megcsalást. A hibát ott követte el, hogy nem szakított/vagyis vált el az asszonytól időben. Legalább most megtehetné, hogy elválik, még ha ott is a pici gyerek. Persze a gyerektartást megállapítja a bíróság, vagy megegyeznek, aztán mehet midnenki ahova akar (ne értsétek félre, nem kell kirakni egy anyát+babát az utcára, csak szépen külön kell költözni, megosztozni a vagyonon igazságosan).

Amugy is megvan az olyan nőkről a véleményem, akik

1.: Nem próbálják megmenteni a házasságukat

2.: Gyerekkel fogják meg a pasit (szerintem itt ez történt, a nő sejtette, hogy menni fog a pasi)

3.: Akik tűrik az ilyet, és nem engedik el a férjüket, és keresnek maguknak is boldogságot, illetve ezáltal a gyerektől is megvonják a lehetőséget, hogy boldog legyen. Soha nem tenném ki ilyen gyerekkornak a gyermekem.

És a félreértések elkerülése végett nem vagyok szerető, nekem is, és házas vagyok és a férjemnek sincs senkije rajtam kívűl. Ja, és nő.

2009. máj. 22. 13:23
 15/29 anonim ***** válasza:
60%
* nekem is= nekem sincs
2009. máj. 22. 13:24
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Te lennél a szerető? Mert, ha igen akkor nem biztos, hogy így van ez az egész, ahogy hallod. Tipikus duma, megromlott a kapcsolat, csak a gyerek tart össze, fél éve nem szeretkeztünk, aztán mégis egy alkalommal és ez lett a következménye stb. Nekem ez így túl hihetetlen. Nem jövök azzal, hogy undorító az aki félrelép. Mindenki követhet el hibákat. De nem mindegy, hogy meddig tart fent valaki egy kapcsolatot és, hogy mikor teszi. Annál gusztustalanabb szerintem nincs, ha egy terhes nőt vagy egy olyat aki nemrég szült csalnak meg.
2009. máj. 22. 13:36
 17/29 anonim ***** válasza:
21%

Szerintem meg az is elég gusztustalan, amikor a terhes nő (nem feltétlen a 39 hetesre gondolok) nem foglalkozik a férjével úgy, mert ő terhes, és befordul a falhoz. Akkor segítsen neki máshogy. És ez a frissen szült nőre is igaz (nem 1 napja, de mondjuk 2-3 hete.)

Könyöröm, vannak neki szükségletei, még ha a nő a háta közepére se kívánja a szexet.

L

2009. máj. 22. 14:35
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak

Nem tudom szültél-e már. Ha nem talán nem kéne elhamarkodott kijelentéseket tenned. Aztán lehet, hogy te olyan tökéletes vagy, hogy mindenre lesz időd és energiád: gyerek, háztartás,külső, férj.

2009. máj. 22. 14:43
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

én a kérdésre válaszolok :pokoli érzés, borzalmas, mintha az egész életed összedőlne, és nem akarsz már élni se.

ilyen érzés.

(én nem hanyagoltam el a férjemet)

2009. máj. 22. 16:37
 20/29 A kérdező kommentje:

a 13.23-asnak írnám

A kettes és hármas pont az igaz jelen esetben, mert a férj elmondta bármit megad nekik és eldöntheti az asszony akar-e így élni tovább, vagy elmegy, ha nem képes erre. De nem, az asszonynak kellett, de nem azért mert szeretné, hiszen azóta már eltelt egy jó év, hogy kiderültek a dolgok otthon, és a helyzet még mindig változatlan, ugyanúgy elhanyagolja a férjet, még csak lépéseket se próbált tenni egy újabb remény érdekében sem a házasságukért, azt hitte, ha nem küldi el a férjét, azzal a tette megbocsátást nyert...stb..még írhatnám tovább. És akkor itt a történet vége. Aki feltette a kérdést, azaz én, az vagyok, akivel a férj már több mint két éve együtt van.

2009. máj. 22. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!