Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti tennétek ilyet?
Hogyha az lenne a helyzet hogy messze lakik a barátotok, és ritkán tudtok talizni, de megőrűltök egymásért , tennétek olyan hogy egy hétig nem beszéltek vele hogy ő végül megtenné azt hogy elmegy hozzád mert már annyira belehal a hiányodba, meg abba hogy csak veled lehessen ...^^
tök sok helyen olvason ezt... meg hogy bejön meg bla.bla.bla.
de ezt szemét dolog szerintem -.-" de ha bevállalom a távkapcsot akkor nem kerítem ilyen helyzetbe a másik felet szerintem :/
Annyira h*lyeség...Ha kibírja,hogy 1hétig nem beszélsz vele és ő sem keres,akkor azt majd szakításnak fogja felfogni,de mindenképp megbántódik.
Ha azt akarod,hogy menjen el hozzád,akkor szólj neki,hogy utazzon el hozzád b*szki.
köszi az eddigi válaszokat : ))
de nem én akarok ilyen nyugi xD pasim sincs :( szóval nehezen...^^
én nem tudnék ilyen szemét lenni ahhoz akit szeretek <3
ez ugyanúgy hülyeség, mint a szándékosan generált féltékenység.
ha már egyszer távkapcsolatba kényszerült az ember, akkor igyekszik a helyzethez mérten legjobb minőségben fenntartani a kapcsolatot. és ehhez hozzátartozik, hogy továbbra is beszélek a másikkal elmesélem mi történt velem, ha jó kedvem van, vagy ha rossz, igyekszünk egymással ugyanúgy megosztani életünk történéseit, mintha valóban együtt lennénk.
ha engem ilyen helyzetben egy hétig nem keresne a párom, akkor utána már egyáltalán nem kellene keresnie...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!