Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Guilelessgirl17 kérdése:

Csajok ti tennétek ilyet?

Figyelt kérdés

Hogyha az lenne a helyzet hogy messze lakik a barátotok, és ritkán tudtok talizni, de megőrűltök egymásért , tennétek olyan hogy egy hétig nem beszéltek vele hogy ő végül megtenné azt hogy elmegy hozzád mert már annyira belehal a hiányodba, meg abba hogy csak veled lehessen ...^^

tök sok helyen olvason ezt... meg hogy bejön meg bla.bla.bla.

de ezt szemét dolog szerintem -.-" de ha bevállalom a távkapcsot akkor nem kerítem ilyen helyzetbe a másik felet szerintem :/

2012. jan. 2. 15:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
én tennék ilyet ;)
2012. jan. 2. 15:34
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Annyira h*lyeség...Ha kibírja,hogy 1hétig nem beszélsz vele és ő sem keres,akkor azt majd szakításnak fogja felfogni,de mindenképp megbántódik.

Ha azt akarod,hogy menjen el hozzád,akkor szólj neki,hogy utazzon el hozzád b*szki.

2012. jan. 2. 15:34
 3/12 anonim ***** válasza:
hát csak nehogy az legyen hogy ink máshoz megy aki közelebb van.
2012. jan. 2. 15:35
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Jól mondja második, annyit csinálnak ilyet a lányok, pedig semmi értelme. Azt fogja majd hinni, hogy már nem szereted, vagy találtál mást. Csak azt éred majd el ezzel, hogy féltékenykedni fog folyamatosan, azt pedig gondolom te sem szeretnéd!
2012. jan. 2. 15:37
 5/12 A kérdező kommentje:

köszi az eddigi válaszokat : ))

de nem én akarok ilyen nyugi xD pasim sincs :( szóval nehezen...^^

én nem tudnék ilyen szemét lenni ahhoz akit szeretek <3

2012. jan. 2. 15:37
 6/12 anonim ***** válasza:

ez ugyanúgy hülyeség, mint a szándékosan generált féltékenység.

ha már egyszer távkapcsolatba kényszerült az ember, akkor igyekszik a helyzethez mérten legjobb minőségben fenntartani a kapcsolatot. és ehhez hozzátartozik, hogy továbbra is beszélek a másikkal elmesélem mi történt velem, ha jó kedvem van, vagy ha rossz, igyekszünk egymással ugyanúgy megosztani életünk történéseit, mintha valóban együtt lennénk.

ha engem ilyen helyzetben egy hétig nem keresne a párom, akkor utána már egyáltalán nem kellene keresnie...

2012. jan. 2. 15:38
 7/12 anonim ***** válasza:
A nők tennének ilyen a férfiak meg megcsalják őket emiatt.
2012. jan. 2. 15:38
 8/12 A kérdező kommentje:
mindenkinek igaza van teljes mértékben : )) előbb-utóbb szakítás lenne a vége :/
2012. jan. 2. 15:40
 9/12 A kérdező kommentje:
de miért jó ez a csajoknak ?? o.O
2012. jan. 2. 15:40
 10/12 anonim ***** válasza:
Mert mi nok "noi logika" szerint gondolkozunk, aminek az a lenyege, hogy "gondolkozz ugy, hogy egy apro logika se legyen benne, megis meg tudd magyarazni"...ezen kivul isten tudja miert, de allandoan teszteljuk a himnemet, es idiota helyzetekbe keverjuk oket, amibol jol kijonni nem lehet... termeszetesen a pasik ertetlenul allnak a dologhoz, es olyasvalami miatt kell veszekedniuk, amirol tulkepp fogalmuk nincs, hogy megtettek-e egyaltalan... es ezt komolyan mondom, ilyenek vagyunk, mind...aki nem, az is, csak nagyon ugyesen, hatulrol muveli, talan eszre sem veszi. Hogy miert, azt ne kerdezd, mert en magam sem ertem, pedig csinalom, idonkent teljesen automatikusan... mire eszbe kapok, mar nincs visszaut...szar ugy...22/L
2012. jan. 2. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!