Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt most mi? Csajok ti szoktatok ilyet mondani "csak barátnak"?
Nah az a lényeg hogy van egy csaj akivel nagyon jóban vagyok és mostanába mikor beszélgetek vele olyanokat mond hogy nem-e megyek vele fürödni meg hogy aludjunk együtt meg most beteg és hogygyógyítsam meg meg hogy aranyos vagyok stb stb...
Szerintetek ezt barátilag mondja és csak viccelődik kicsit vagy télleg benne is lenne amiket mond?
Jah és 17 éves vagyok ő meg 16!
Légyszi segítsetek:D
sztem benne lenne. de egyébként meg következőleg mondd azt, h oksa, megyek, együtt alszunk. aztán meglátod, h mit reagál. neked semmi vesztenivalód nincs, mert ha ő poénra vette, akk te is azt mondod, ha pedig nem vette poénra, akkor együtt fogtok aludni :) de mindenképpen mondd meg neki, h szívesen fürdesz vele meg ilyenek, mert ha nem akarja, akkor is el fog rajta még jobban gondolkozni, és végül akarni fogja :D
remélem érted
21/L
Ilyeneket csak akkor mondanék ha szexelni akarnék vele...
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!