Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezzem meg?

Figyelt kérdés

Kb 2 hete elkezdtem beszélgetni egy sráccal a FBn. Bejelölt ismerősnek, visszaigazoltam, csak azért jelölt be mert szép vagyok, nem ismer. De közel lakik (10 km kb.).

A barátnőjével pár hete szakítottak, amikor elkedztünk beszélgetni Karácsony előtt még szomorú volt....

Aztán hogy tényleg majdnem minden nap sokat chatelünk mintha már nem így lenne.... de nem tudom hova tenni a viselkedését.

Azt tudja hogy én 2 hete szakítottam egy fiúval 3 hónap küszködés után. Nem ment, de a srác nagyon közel került hozzám, barátok maradunk stb...

Mindig azt mondja hogy ne foglalkozzam a másik sráccal, nem érdemes... közben olyanokat mond... pl. Szilveszter délelelőtt, hogy egy régi exe ráírt hogy menjen át hozzá.... és ezt nekem megírta...és elment hozzá. És amikor nemtetszésemet fejeztem ki, hogy ezt velem megosztja akkor közölte hogy csak azért őszinte, hogy ne foglalkozzak a másik fiúval...vagyis hogy legyek féltékeny??

Tegnap este beszéltünk legközelebb egy kicsit, buliban szilveszterezett és azt írta... volt pia, NŐK... erre nem tudtam mit mondani, csak azt hogy nekem csak pia volt, pasi nem... de ma a srácon kattogott az agyam... akivel most volt a szakítás, erre rögtön, hogy azt nem szabad, hagyjam a múltévben...

Én nem értem, és leírva ez olyan gyerekes, pedig nem vagyunk azok.... én 26L Ő 24F. 2 évvel idősebb vagyok, de ebben a korban ez már elvileg nem számít, de annyira gyerekesnek érzem... minek írja nekem le hogy nőzik?

Hozzáteszem még nem találkoztunk, és már elbizonytalanodtam akarok e. Amúgy egy nagyon jó pasi, a csajok tapadnak rá.. de én sem panaszkodhatok. Csak nem tudom mit gondoljak.

Köszi aki értelmesen válaszol :) És BUÉK :)

2012. jan. 2. 09:00
 1/2 anonim ***** válasza:

BUÉK neked is!

Sztem hagyd. Nem úgy tekint rád, mint potenciális bnő lehetőség hanem csak mint egy ismerős akinek mindent el lehet mondani. Az, hogy osztja az észt az exeddel kapcsolatba az csak egy heppje lehet. Mivel írtad, hogy tapadnak rá a nők így teljesen biztos, hogy ha kicsit nyomul megszerez aztán amikor lesz már téged "lapátra" tesz. Én nem erőltetném a helyedbe.

Én most vetettem véget egy hasonló szituációnak. Tök jól elbeszélgettünk 3 hónapig napi szinten, féltékenykedett a srác, ha feljött egy két pasi ismerősöm és ennyi. 1x találkoztunk tök jó volt a randi (dec elején), utána írta egyre jobban tetszem neki aztán 1 hét után eltűnt. Karácsony előtt írtam neki, h mi lelte? Válasz elbizonytalanodott stb. Aztán néha jött 1 sms tőle és még megelégeltem és szilveszterkor megírtam neki akkor szóljon, ha eldöntötte mit szeretne velem kapcsolatban. Azóta nem írt és ahogy ismerem nem is fog.

Szóval menj és keress mást, aki jobban illik hozzád. Sok sikert!

2012. jan. 2. 12:11
 2/2 anonim ***** válasza:

BÚÉK!

Egyetértek az előttem szólóval, Te komolyabb lány vagy, mint ez a srác, és egyértelműen jobbat érdemelsz. Nem tudom, érzelmileg hogy vagy vele, én is hajlamos voltam régebben nagyon beleesni egy helyes srácba, és azt nem vettem figyelembe, hogy "rossz fiú". Holott én mindig is komolyabb voltam a koromnál, még is belementem, sőt komoly kapcsolataim se voltak, mert mindig az ilyen típusú fiúkat vonzottam. Most pedig évek óta várok egy srácra, akivel komoly kapcsolatot szeretnék, de nem jön össze, mert várom, hogy kezdeményezzen az, aki tetszik, de nem teszi. Nos, ne haragudj, hogy leírtam ezt a sztorit. Tényleg jobbat érdemelsz. Sok sikert kívánok! :)

2012. jan. 4. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!