Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy "szerezzem" vissza a páromat?

Figyelt kérdés

Már huzamosabb ideje nagyon bunkón viselkedtem vele, mert más téren problémáim voltak, és rajta vezettem le.

Utána elkezdtem neki azt mondani, hogy szakítsunk, mert nem vagyok vele boldog. Először azt mondta, hogy ne mert szeret. Végül mikor már sokadjára mondtam ezt, akkor mondta jó legyen vége.

3 nap telt el a szakítás óta.

Azóta 2napot együtt töltöttünk a 3-ból.

Figyelmesebb velem mint előtte volt, mondogatja, hogy szeret, puszilgat, ölelget, összebújva alszunk(ezelőtt nem aludtunk így). Mondta, időre van szüksége, de találkozni, meg velem aludni akar így is.

Semmi szex, vagy csók nincs. De nem tudja, hogy mi lenne a jó...együtt, vagy külön.

Tudom, hogy baromi nagyot hibáztam, de bízok benne, hogy mér helyrehozható, hiszen nem megcsaltam.. Egyszerűen csak ilyen nagy hibával áldott meg az élet, viszont én ezt felismertem, és azon vagyok, hogy változtassak.

1évet voltunk együtt.

2011. dec. 27. 04:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Adj neki egy kis időt, és legyél te is kedves vele. Szerintem megoldjátok, sok sikert :)
2011. dec. 27. 08:51
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszod és a jó kívánságod:)

Én is nagyon bízom benne, már több mint 2napja nem kerestem, ő se, gondolom erre van szüksége, kicsit átgondolni a dolgokat. És igen kedves leszek vele, mert sokat jelent ő nekem!

2011. dec. 28. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!