Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezzem vissza?

Figyelt kérdés

A barátommal nemtudom hogy együtt vagyunk-e mert nekem nem mondja meg hogy mit akar akárhogy is faggatom,de másnak azt mondja h nem vagyunk együtt..napok óta nem találkoztunk..mert egy kicsit összebalhéztunk,a telefonja még nálam van,amiért tuti keresni fog még,de nemtudom hogy hogy beszéljem meg vele ezt a dolgot,mert egyszerűen nem lehet vele beszééni mert meg van őrülve :/

Hogy csináljam? segítség!

L/16

F/16

2011. dec. 13. 13:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Jobb ha elfelejted! Valószín azért nem keres téged mert nem mer eléd állni és a szemedbe mondani hogy VÉGE, így viszont megspórol saját magának és neked is még egy veszekedés. De én nem látom értelmét hogy tovább foglalkozz vele :)
2011. dec. 13. 13:46
 2/2 anonim válasza:

Szerintem meg ha legközelebb találkozol vele,kérdezz rá,hogy most mi van!?!Ha nem akar veled lenni,akkor miért nem mondja meg?!!Legalább annyi lenne benne,hogy elmondja hogy ha vége!

De lehet,hogy csak ideges rád nem valamiért?? akkor viszont hagyd amig lenyugszik,és úgy is jelentkezni fog szerintem!

2011. dec. 13. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!