Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok egy ilyen vallomáshoz?

Figyelt kérdés

Nagyon megtetszett egy srác, semmit nem akarok tőle, van barátom, és tényleg semmi esélye nem lenne, hogy bármi legyen köztünk, nem is akarom, viszont valahogy nagyon felkavart az a rövid együtt töltött idő, szerintem őt is.

Az a baj,hogy úgy érzem, amíg nem mondom ezt el neki, ez egy lezáratlan ügy marad, és nem tudok tőle szabadulni, újra meg újra eszembe jut. Nem fantáziálgatok róla, egyszerűen csak eszembe jut és felkavar. Szóval arra gondoltam, hogy leírom neki, mert akkor elmúlna ez az érzés... tudom ez nagy hülyeségnek hangzik, de így van.

A kérdés: nagy szemétség lenne ezt közölni vele? Mert ha tegyük fel én is tetszem neki, akkor ez fájó pont lehet... de így meg nem bírom már.

2012. jan. 2. 00:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Ne tedd, a barátoddal szemben is gusztustalan lenne! Gondolj bele, hogy ő csinálná ezt egy másik lánnyal!
2012. jan. 2. 00:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem add ki magadból! Mondjuk nekem nem lenne bátorságom...vagy ha tényleg van vér a pucádba akkor beszélj vele..xD
2012. jan. 2. 00:22
 3/9 anonim ***** válasza:
Egyetértek Veled! Nagy hülyeség lenne ezt közölni vele.
2012. jan. 2. 00:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem akarsz semmit, nem is fantáziálsz, csak felkavar? Ezzel én nem tudnék mit kezdeni, mert nem érteném, hogy mi a fenét akarsz ezzel mondani.
2012. jan. 2. 00:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Te nagyon lelkis csaj lehetsz? Kit érdekel? Én biztos nem mondanám el, le is szarnám. Tedd te is ezt!
2012. jan. 2. 00:35
 6/9 A kérdező kommentje:
Kicsit nehéz ezt megfogalmazni, nem szexuális vágyat érzek, nem szerelmet vagy bármi ilyesmit, csak valahogy olyan érzésem volt, hogy ennek óriási jelentősége van, hogy akkor ott volt velem... úgy éreztem, mintha valamilyen kapocs alakult volna ki köztünk...vagy talán abban volt valami, ahogy rám nézett... nem tudom tényleg, nem volt még velem ilyen, de volt benne valami, amit ő is érzett valószínűleg, mert rajta is ezt láttam.
2012. jan. 2. 00:35
 7/9 anonim ***** válasza:

Ez érdekesen hangzik. Én a helyedben mindenképpen megpróbálnék utánajárni, hogy mi is lehet. Egyszer élünk! :D

Engem meg most majd megköveznek itt a bátorításért, de leszarom :D

2012. jan. 2. 00:45
 8/9 anonim ***** válasza:

Mekkora kecseg vagy te!

Hogy szemétség e a sráccal?

A barátoddal szemétség te suttyóparaszt!

2012. jan. 4. 20:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Ne bántsátok! Ez nagyon érdekes!:) De komolyan,...amúgy hány évesek vagytok? és ez a bizonyos fiú tud a barátodról?

Ja és a legfontosabb,ha ez az újabb fiú felkavar,akkor az egyértelmű jele,h őt szereted,és nem a barátodat...akár bevallod magadnak,akár nem,ez így van...ha ő is érzett valamit,meg ilyen kapocsról is beszéltél,akkor azt éremes kipróbálni,mert ami így kezdődik,az szokott igaz szerelem lenni,tapasztalatból tudom

2012. jan. 16. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!