Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok egy ilyen vallomáshoz?
Nagyon megtetszett egy srác, semmit nem akarok tőle, van barátom, és tényleg semmi esélye nem lenne, hogy bármi legyen köztünk, nem is akarom, viszont valahogy nagyon felkavart az a rövid együtt töltött idő, szerintem őt is.
Az a baj,hogy úgy érzem, amíg nem mondom ezt el neki, ez egy lezáratlan ügy marad, és nem tudok tőle szabadulni, újra meg újra eszembe jut. Nem fantáziálgatok róla, egyszerűen csak eszembe jut és felkavar. Szóval arra gondoltam, hogy leírom neki, mert akkor elmúlna ez az érzés... tudom ez nagy hülyeségnek hangzik, de így van.
A kérdés: nagy szemétség lenne ezt közölni vele? Mert ha tegyük fel én is tetszem neki, akkor ez fájó pont lehet... de így meg nem bírom már.
Ez érdekesen hangzik. Én a helyedben mindenképpen megpróbálnék utánajárni, hogy mi is lehet. Egyszer élünk! :D
Engem meg most majd megköveznek itt a bátorításért, de leszarom :D
Mekkora kecseg vagy te!
Hogy szemétség e a sráccal?
A barátoddal szemétség te suttyóparaszt!
Ne bántsátok! Ez nagyon érdekes!:) De komolyan,...amúgy hány évesek vagytok? és ez a bizonyos fiú tud a barátodról?
Ja és a legfontosabb,ha ez az újabb fiú felkavar,akkor az egyértelmű jele,h őt szereted,és nem a barátodat...akár bevallod magadnak,akár nem,ez így van...ha ő is érzett valamit,meg ilyen kapocsról is beszéltél,akkor azt éremes kipróbálni,mert ami így kezdődik,az szokott igaz szerelem lenni,tapasztalatból tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!