Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnátok, ha olyan lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha olyan lány próbálkozna nálatok, akinek van barátja?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, tetszik neked egy lány, de van barátja. Viszont te is tetszel a lánynak, aki ezt közölné is veled...

Én vagyok ez a lány egyébként. Nem akarom megcsalni a barátomat, nem is fogom, viszont a kapcsolatunk a végét járja, bármit próbáltam, nem használ, egy ideje eldöntöttem, hogy már nincs értelme, csak nehéz ezt kimondani, alapból közös albérlet stb nem megy egyik napról a másikra... igen, az én hibám, hogy miért nem lépek, de most légyszi ne erről írjatok.

Viszont jött ez a srác, tudom, hogy érdeklem, biztos, hogy van nála esélyem, de gyorsan kéne lépnem, hogy ne szakadjon meg a kapcsolatom vele. Van értelme így mondani neki, hogy tetszik nekem is, vagy úgyse hinné el, hogy majd szakítok...stb?

ja és semmit nem akarok addig tőle, amíg nem szakítottam! max egyszer beszélni erről, vagy ilyesmi, de ennyi.

Mit gondoltok? Tudom, hogy elég gáz ez a helyzet...

szóval ez a lényeg: mit gondolnátok, ha a lány aki tetszik nektek bevallaná, hogy ti is neki, de ugye foglalt jelenleg? Lenne rá esély? Vagy csak leírnám magam?

2011. dec. 29. 16:01
 1/9 anonim ***** válasza:
öhm szemrebbenés nélkül felpróbálnám
2011. dec. 29. 16:02
 2/9 anonim ***** válasza:
Arra gondolnék, hogy biztos rossz a kapcsolata, és hancúrozna egy jót.... én meg semmi jónak nem vagyok az elrontója :D
2011. dec. 29. 16:03
 3/9 anonim ***** válasza:

"...tetszik neked egy lány, de van barátja. Viszont te is tetszel a lánynak, aki ezt közölné is veled...

Én vagyok ez a lány egyébként."

Jöhetsz nyugodtan... Nem csinálok ügyet belőle :D

2011. dec. 29. 16:06
 4/9 anonim ***** válasza:

Én pontosan fordított helyzetben vagyok... találkozgatok egy csajjal, akinek van pasija... de mostanában nem nagyon keres, szal inkább hagyom is.

Neked azt tudom tanácsolni, hogy addig,amíg a régi kapcsolatodból nem léptél ki, ne tegyél konkrét lépést. Mond meg a mostani barátodnak, hogy ez így nem működik, és vess véget a huzavonának. Aztán már nyugodtan leülhetsz a másik sráccal megbeszélni a dolgokat.

Szívből kívánom, hogy a legjobb döntést hozd meg ! :)

2011. dec. 29. 16:06
 5/9 anonim ***** válasza:

Ismerős ez a sztori. Mintha nemrégiben feltettél volna egy hasonló kérdést...

Én speciel nem kimondottan örülnék a dolognak. Nem szeretem a másét elvenni. ANnyit mondanék erre, hogy ha lezártad az előzőt megbeszélhetjük...

21F

2011. dec. 29. 16:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha egy csajnak van pasija és tudomásomra adná hogy kellek neki, azt gondolnám, hmm biztos bejövök ennek a csajnak külsőre és azt akarja h dugjunk, benne lennék.
2011. dec. 29. 16:10
 7/9 A kérdező kommentje:

Nem tettem még fel erről kérdést, az más lehetett... :)

Hát kösz a válaszokat, ezek szerint mindenki azt gondolná, hogy egy éjszakát akarok? :D

inkább várok akkor...

2011. dec. 29. 16:15
 8/9 BlackSword ***** válasza:
Semmit... Megmondanám neki, hogy amíg van valakije, addig köztünk nem lehet semmi...
2011. dec. 29. 16:19
 9/9 anonim ***** válasza:
hagyd ott a barátod,és kezdj bele ebbe az új kapcsolatba
2012. jan. 16. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!