Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem, hogy ezt tanácsoltam a barátnőmnek?
Van az egyik legjobb barátnőm, akinek már régebb óta szimpatikus volt egy fiú. Összeismerkedtek, majd találkozgattak. EGész hamar le is feküdtek egymással. (nem jártak, de a fiú a szülei előtt a barátnőjének vallotta a lányt). Aztán a fiú egyre jobban akarta a szexet, eőrszakoskodott(de csak szavakban), a lány nem akarta. Ezek után a fiú brágott. Majd kibékültek, és a fiú be akarja bizonyítani, hogy nem csak arra kell neki a barátnőm.
Találkozni is fognak egymás után háromszor. Megbeszélték hogy az első nap nem lesz szex. Én mondtam barátnőmnek, hogy szerintem a többi nap se kellene még, bizonyítsa csak be a fiú, ha szereti vár rá. Igazam van? Jól tettem, hogy ezt tanácsoltam? CSak féltem a barátnőmet
Köszönöm szépen a válaszodat.:)
Ezen elgondolkodtam, és ebben igazad van. Ez tűnik a legjobb és legésszerűbb megoldásnak is egyben.:)
Köszönöm tényleg.:)
Neked is, és minden válaszadónak Boldog Új Évet kívánok és köszönöm a segítségeiteket:)
"Tudom, de lelkileg már nagyon érett a szexhez is, és az ilyen dolgokhoz is.:)"
Igen, ez a elég hamar lefeküdtek dolog pont azt bizonyítja, hogy mennyire érett a barátnőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!