Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már veletek olyan, hogy megcsalt titeket párotok illetve ti párotokat, úgy, hogy közben mind érzelmi mind szexuális részről rendben volt a kapcsolat? Illetve ismertek, ismertetek ilyen párt?
Figyelt kérdés
Puszta érdeklődés. :$2009. máj. 21. 20:30
1/5 anonim válasza:
Na az én esetem az exel pont ilyen volt, csakhogy én a menyasszony is volta egyben és nemcsak a barátnője. Amikor rájöttem ezekre, vártam hátha bevallja magától és megváltozik, de nem, én szakítottam vele és hazaköltöztem. Azóta folyton nyomul, hogy bocsássak meg neki, de már más pasim van.
2/5 A kérdező kommentje:
Értem... nagyon sajnálom, bár így jobban jártál, mert már olyan párod van aki remélhetőleg nem fogja ezt megtenni. :-)
De ezek szerint nem sok ilyen van, ez jó.
2009. máj. 21. 21:26
3/5 anonim válasza:
engem is a z exem megcsalt,pedig minden rendben volt köztünk,egyszerüen nem birt magával.szakitottunk.2 évig nem bezséltünk,majd barátok maradtunk,mert elötte is azok voltunk.pont ma voltam náluk,most igy jó hoyg csak barátok avgyunk,van köztünk egy erös kötelék,ami mindennél többet ér.
4/5 anonim válasza:
Hát... ha teljesen rendben van minden, akkor az ember nem csalja meg azt, akit elvileg szeret...
Én bevallom, megcsaltam az exem, és akkor még azt hittem, hogy szeretem, csak egy megingás volt... de rá kellett jönnöm, hogy ilyen nincs. Valakit vagy szeretsz, és akkor csak az övé vagy, vagy csak kedveled /kialudt a tűz, amíg "nem figyeltél"/ és megcsalod, de ennek a feltétele, hogy nem vagy szerelmes.
5/5 anonim válasza:
Én csak ismerek olyat akinél rendbe volt minden mégis megcsalta a csaját. Azt mondta utána még jobban szerette, nagy bűntudata volt és soha többet nem csalt meg senkit. Én személy szerint nagyon elítélem a megcsalást, ha rájövök, hogy nem szeretem azt akivel vagyok akkor is visszafogom magam, mert szerintem senki sem érdemli meg, hogy megcsalják. A másik, hogy aki szerelmes nem engedi magát olyan szituba keveredni, hogy rámásszon valaki, vagy pont ő áll rá valakire. Szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!