Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Boldogtalan vagyok mellette.

Huh, pont akartam írni hogy nem a kedved akarom elvenni a babától csak nem ilyen egyszerű.. de iii erre én nem építenék hogy megerősíti a szerelmet. Végül is a gyereket használnád fel a gondjaid megoldására, amit ő lehet eléggé megsínylene.
Én szüleim folyton veszekedtek, elhanyagoltak, olyan depressziós voltam (illetve még vagyok többé-kevésbé), hogy eddigi életem egy katasztrófa volt. Szerintem nem jó ha gyerek eleve ilyen problémás körülmények között születik.
Ja és más, épp emiatt nem voltak barátaim, és ilyen körülmények között baromi nehéz tisztán gondolkodni/látni a dolgokat. Ha szereznél barátokat, stb. újra jól éreznéd magad, jó közérzet, biztos te is másképp állnál a dolgokhoz. Ez így inkább amolyan átgondolatlan utolsó esély próba.

De b@sszus! 27 éves vagy. Idáig miből éltél? Vagy hogyan? Most végeztél a sulival? Van valami szakmád ahova el szeretnél helyezkedni? Esetleg diplomád?
Nekem nem kell mesélni arról, hogy milyen nehéz melót találni. Én jómagam ugyanúgy keresgélek már fél éve...
Na de azért 27 évesen :D Valaminek csak kéne lennie.
Te nem a baba miatt vagy boldogtalan hanem a szociális életed miatt. Barátokat kéne keresned. Volt ismerősöket felkutatni, akármi. Lekötni magad. Mivel tengeted a napjaid? Egész nap otthon vagy és várod, hogy hazaérjen a párod?
Valami hobbi, személyes elfoglaltság neked is kell...
Az pedig, hogy nem mentek a pároddal sehova... Az mondjuk szomorú. Azért havonta legalább egyszer illene valami közös program. Akár valami vacsora, mozi akármi...
Előbb tedd rendbe magadat! Utána vállalj gyereket. A gyerek hatalmas nyűg. És két egészséges embert kívánó feladat...
21F

A válaszaidből nekem inkább úgy tűnik, hogy már nem vagy képes racionálisan gondolkozni. A megkeseredettség magába fojt...
Neked inkább egy barát kell mint egy gyerek. Egy barát akinek kiöntheted a lelked, mert eléggé úgy tűnik, hogy magadat fojtogatod...
Értelmetlen dolgokkal dobálózol...
21F

Nem szakitanod kell vele, hanem rajonni, hogy egy gyerekkel nem fogod megoldani a sajat problemaidat.
Van aki azt irta, hogy egy gyereknek az elso evekben nem kell tobb, mint amit az allam ad. Lehet. De az a gyerek felno, es miert gondolod, hogy ha elmesz gyesre 3 evre, majd utana fogsz talalni munkat?
Akar tetszik, akar nem a parodnak igaza van.
Es milyen indok a szulesre, hogy "ketyeg a biologiai oram?" Javaslom, hogy IGAZAN gondolkodj el azon, hogy miert is akarsz te gyereket szulni?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!