Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek van oly fiu barátotok akivel mindent meg lehet beszélni? Fiuk! Ugyan ez akérdés?
Figyelt kérdés
arra gondolok hogy nincs köztetek semmi más csak barátság.2011. dec. 30. 20:46
41/53 anonim válasza:
Elmeletileg van, de az igazsag az hogy mar reg atleptuk a baratsag hatarait, csak meg nem mondtuk ki 'hivatalosan'.
42/53 anonim válasza:
Az exem. Én nem érzek iránta semmit, ő még szeret, de ettől függetlenül bármit megbeszélek vele barátilag.
43/53 anonim válasza:
Van, gyerekkori barátok vagyunk, a szomszédban laknak, és ikrek. Mindkettőjükkel nagyon jóban vagyok gyerekkorom óta. Főleg az egyikkel, vele mindent meg tudok szinte beszélni.
44/53 Tamiikaa válasza:
A-a fiu es lany kozott nincs baratsag...
45/53 anonim válasza:
Van, de a fiúval előtte együtt voltam. Most nagyon jóban vagyunk, mindent megbeszélünk.
46/53 anonim válasza:
van. 14/L. bár nem hiszem hogy CSAK barátok vagyunk..
47/53 Tamiikaa válasza:
Ezt mondom en is hogyha egy fiuval baratsagban vagy a fiu 88% hogy nem csak baratsagot erez irantad de megvan az eselye...
48/53 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat
2012. ápr. 12. 22:02
49/53 anonim válasza:
Van.. csak az a baj, hogy ő többet akar.
14/L
50/53 anonim válasza:
van! soha nem is volt, nem is lesz köztünk semi, de sokmindent megbeszélünk, sokat hülyülünk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!