Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Nektek van oly fiu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek van oly fiu barátotok akivel mindent meg lehet beszélni? Fiuk! Ugyan ez akérdés?

Figyelt kérdés
arra gondolok hogy nincs köztetek semmi más csak barátság.
2011. dec. 30. 20:46
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
Igen, van ilyen lány. Csak barátok vagyunk, nem titkolunk egymás elõl semmit, bár a 3.nak részben igaza van :D én többet akarok, mint barátság.
2012. jan. 11. 23:03
 32/53 anonim ***** válasza:

volt. de összevesztünk aztán most megint kibékültünk de már nem vagyunk olyan jóba mint régen meg nem bízunk meg egymásban annyira. Persze vannak most is olyan fiúbarátaim akiknek sokkal több dolgot elmondok mint másoknak. Én mindig barátságban a fiúkkal jobban kijöttem mint a lányokkal.

amúgy meg a barátom. Vele mindent meglehet beszélni és meg is beszélek (:

L/16

2012. jan. 11. 23:39
 33/53 anonim ***** válasza:
volt csak bevalta hogy szerelmes belém, szoval már nincs ugyanis nem beszélek vele
2012. jan. 18. 21:33
 34/53 anonim ***** válasza:
Van. én 19. ő 20. 4 éves korom óta ismerem, együtt nőttünk fel. Talán 14 lehettem akkor jártunk is :DD De azóta is jóban vagyunk sőt erősödött a barátságunk.
2012. febr. 14. 17:13
 35/53 anonim válasza:
Van 17F
2012. febr. 14. 17:18
 36/53 anonim ***** válasza:
Nincs.
2012. febr. 14. 17:22
 37/53 anonim ***** válasza:

Egy ideig azt hittem, hogy van, majd rájöttem, hogy nincs. :D Általában max. 2 hónapig tartott az, hogy nagyon jóban voltunk. Utána 2 hét veszekedés, mert úgy viselkedett velem mint egy féreg. Majd kibékültük-összevesztünk-kibékültünk-összevesztünk. Majd hanyagoltuk egymást, később bevalotta, hogy belém szeretett. Azóta néha jóban vagyunk, de már baromi sokszor összevesztünk. :D Azóta tartjuk a "haver" szintet, és már sosem lesz a régi - nem is bánom. Nem hiszek benne. Van még egy pár fiú barátom, de velük úgy komolyabban nem lehet beszélni. Többet érnek mint egy haver, de nem barát szintűek.

L16

2012. febr. 14. 17:26
 38/53 anonim ***** válasza:
szerintem is a fiú-lány barátságban valaki mindíg többet akar ..
2012. febr. 14. 17:46
 39/53 anonim ***** válasza:
Van :)
2012. febr. 26. 21:36
 40/53 lila nyuszi ***** válasza:
Volt.
2012. febr. 26. 21:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!