Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek van oly fiu barátotok akivel mindent meg lehet beszélni? Fiuk! Ugyan ez akérdés?
volt. de összevesztünk aztán most megint kibékültünk de már nem vagyunk olyan jóba mint régen meg nem bízunk meg egymásban annyira. Persze vannak most is olyan fiúbarátaim akiknek sokkal több dolgot elmondok mint másoknak. Én mindig barátságban a fiúkkal jobban kijöttem mint a lányokkal.
amúgy meg a barátom. Vele mindent meglehet beszélni és meg is beszélek (:
L/16
Egy ideig azt hittem, hogy van, majd rájöttem, hogy nincs. :D Általában max. 2 hónapig tartott az, hogy nagyon jóban voltunk. Utána 2 hét veszekedés, mert úgy viselkedett velem mint egy féreg. Majd kibékültük-összevesztünk-kibékültünk-összevesztünk. Majd hanyagoltuk egymást, később bevalotta, hogy belém szeretett. Azóta néha jóban vagyunk, de már baromi sokszor összevesztünk. :D Azóta tartjuk a "haver" szintet, és már sosem lesz a régi - nem is bánom. Nem hiszek benne. Van még egy pár fiú barátom, de velük úgy komolyabban nem lehet beszélni. Többet érnek mint egy haver, de nem barát szintűek.
L16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!