Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek van oly fiu barátotok akivel mindent meg lehet beszélni? Fiuk! Ugyan ez akérdés?
Figyelt kérdés
arra gondolok hogy nincs köztetek semmi más csak barátság.2011. dec. 30. 20:46
21/53 anonim válasza:
Nekem 2 legjobb fiú barátom is van és egyik sem akart többet sohasem, ahogyan én sem..19L
22/53 anonim válasza:
Nekem volt, de meleg volt az illető. Hetero baráttal ez nem működik, valamelyik félben beindul előbb-utóbb a vonzalom.
25/53 anonim válasza:
Igen.
A legjobb meleg barátom. :D
Köztünk tényleg csak barátság van. :D
20L
26/53 anonim válasza:
Igen, több is :).
Az egyik sajnos többet akar most az utóbbi fél évben, de remélem ha elmúlik ez nála, akkor még jóban leszünk.
Van két fiú, akiket innen ismertem meg, ezért nagyon hálás vagyok ennek az oldalnak :).
16/L
27/53 anonim válasza:
Szerintem működik,hetero baráttal is és anélkül is,hogy az egyik fél többet akarna.Nekem több ilyen is volt(egy régebbről,általános suliból,és egy középből),mert mindig kellett egy lány bizalmas is,hiszen velük azért csak máshogy lehet beszélni.Teljesen megértettük egymást,szinte ettük meg befejeztük a másik szavait és mindent,nagyon intim dolgokat is meg tudtunk beszélni.És az egyik legszebb dolognak azt tartottam benne,hogy semmi szerelmet nem érzünk egymás iránt és mégis létezhet egy ilyen kapcsolat.Még sok idő múlva sem volt semmi olyan,hogy egyikünk a másikunkba belezúgott volna,pedig mellesleg mindketten megjegyeztük egymásnak,hogy "azért elég jól is nézel ki" ;).Még kapcsolataink is voltak,párhuzamosan és ezek problémáit is mindig meg tudtuk beszélni,véleményt cserélni,megosztani a tanácsokat egymással.Természetesen ez ritka,nagyon ritka de nagyon értékes kapcsolat,és csakúgy,mint a legtöbb ilyen értékes kapcsolat(barátság),ez is úgy alakult ki,hogy igazából meg sem lehet magyarázni a történetét.Természetesen ez az egész titkolva kellett hogy legyen,mert senkinek be nem magyarázhattuk volna,hogy mi tényleg csak barátok vagyunk.Ígyhát főleg a partnereink nem de senki más sem tudhatott róla,mert erkölcstelennek tartják az emberek,de nem is hibáztatom őket,ránézésre mindenki félre érthette volna az egészet.Volt,hogy ketten mentünk az utcákon,sokáig beszélgetve,aztán egyikünk ment az ő párjához a másik meg a másikhoz.De mindeközben nem éreztünk semmi bűntudatot,mert nem csináltunk semmit,és nem hibáztatok másokat,ha ezt nem értenék meg,még a saját szerelmünk sem értette volna meg,de jobb is így-kegyes hazugság-csak mi tudtuk,hogy milyen is valójában ez a viszony,és köztünk ez nem szorult magyarázatra,nem volt miért szégyenkezzünk,a lelkiismeretünk teljesen tiszta volt.Véleményem szerint,nagyon is hasznos,ha az embernek van egy ellentétes nemű bizalmasa,de sajnos,ezt illik titokban tartani egy bizonyos határ után.Az pedig,hogy ne inogj meg a te felelősségeden és a belé vetett bizalmadon múlik.
30/53 anonim válasza:
Van, 15/F ő is 15/l. Mióta ideköltöztünk (8-9 éve) ismerem őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!