Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Nektek van oly fiu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek van oly fiu barátotok akivel mindent meg lehet beszélni? Fiuk! Ugyan ez akérdés?

Figyelt kérdés
arra gondolok hogy nincs köztetek semmi más csak barátság.
2011. dec. 30. 20:46
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
van 17/L
2011. dec. 30. 20:54
 12/53 anonim ***** válasza:
azthittem hogy volt. Többet akart. Tényleg nibcs fiu lány barátság vagy legal.bbis én még nem találkoztam vele 18L
 13/53 anonim ***** válasza:
Van, de bele is zúgtam egyszer. A szerelem elmúlt, barátok vagyunk továbbra is.
 14/53 anonim ***** válasza:

Van, 16F

Mondjuk az hozzátartozik az igazsághpz, hogy néha egymásnál alszunk és olyankor megy a barátság extrákkal. De sose éreztünk többet mint barátság!

100% barátok és bármit meg tudunk beszélni

15/53 A kérdező kommentje:
12/14 nek majd meg találod.hidd el hogy van olyan hogy egy fiu nem akar többet mint barátságot egy lánytól és ez vissza fele is igaz.
2011. dec. 30. 20:57
 16/53 anonim ***** válasza:

Volt. Aztán elitta az agyát.

16/F

2011. dec. 30. 20:59
 17/53 anonim ***** válasza:
Van! És igen,én voltam az a fél aki többet akart,de túltettem magam rajta,és nekem fontos annyira és ad annyit a barátsága is,hogy értékeljem,és ne dobjam el magamtól,még ha ez sok szenvedéssel jár/járt is. Tényleg mindent,de mindent meg tudunk beszélni,a legkínosabb szexuális témákig bezárólag:) Az más kérdés, hogy mióta ismerem nem volt kapcsolatom,mert átverésnek érezném, hogy én tudat alatt mindig a legjobb barátom után fogok sóvárogni:s megszívtam vagy megszívtam?:D 20/L
2011. dec. 30. 21:03
 18/53 anonim ***** válasza:
Nekem szinte csak fiú barátaim,haverjaim vannak.Lányokkal annyira nem jövök ki,persze van egy-két kivétel.De fiúkkal jobban szeretek dumálni,barátkozni.
2011. dec. 30. 21:08
 19/53 anonim ***** válasza:

Több lánnyal is levelezek innen. Meglepő, mennyire nyíltak és őszinték tudnak lenni.

Valahol azért szomorú, hogy a saját ismerőseik/családtagjaik között nem találnak ilyen beszélgetőpartnert...

2011. dec. 30. 21:13
 20/53 A kérdező kommentje:
19/19 igazad van én is azt vettem észre.a másik dolog hogy talán egy idegen emberrel szemben mindig őszintébek az emberek
2011. dec. 30. 21:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!