Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt velem?
Van egy fiu barátom.Ez nem olyan barát ... vagyis ezt úgy értem , hogy alakulóban van valami. Tegnap hajnali 5-ig beszélgettünk.Nagyon rendes volt meg kedves. Ma mikor ráirtam MSN-n, kérdeztem, hogy mit csinálsz erre ő irta, hogy face. Azután pedig nem irt semmit.Pedig mindig megszokta kérdezni , hogy én mitcsinálok. Rá egy olyan órára megkérdeztem, hogy ittvagy . Erre ő csak annyit irt h aham mond mit akarsz. Állitólag tetszek neki , meg járna is velem csak még nem nagyon ismerjük egymást.Mindig kedves volt velem , most meg miért ilyen rideg? Miért nem akar dumálni velem és miért ilyen? Segitsetek légysziii.
16/L
Lehetséges, hogy éppen valami mást csinált, vagy valami fontos magánügyet kellett elintéznie, ami nagyon fontos volt a számára és nem akart azzal megbántani, hogy elküld, de nem is volt ideje beszélgetni veled :)
Nem kell megijedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!